reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

A mnie dzisiaj, nie to, że boli , odczuwam je trochę, ale mam takie wypełnione, ciężko mi jakbym była przejedzona, wypchana, nie mogę wciągnąć brzucha, jestem senna i afirmuje, że moja komórka z plemnikiem sexrandkę odbywa😆🤣😂
jeeny ja tez w brzuchu czuje ciagle jakbym dopiero co sie najadla i mam problem bo ciagle chce mi sie jesc, wiec czuje sie jak balon jakis po prostu xdd i najchetniej nie wstawalabym dzisiaj z kanapy, tak mi sie spac chce 🥱

reklama
Ja pracuję w szkole i zdalne nauczanie było Super. Chata ogarnięta, pranie zrobione, obiadek na czas. A tak wracam z jęzorem na pysku i I tak się nie wyrabiam..
No ale wiadomo stacjonarnie lepiej się uczy.
A tak btw.. raz uczniowie śmiali się ze mnie, że na zdalnych przy włączonym mikrofonie biłam kotlety. Ale mi było wtedy wstyd 🤣🤣

Ja pracuję w szkole i zdalne nauczanie było Super. Chata ogarnięta, pranie zrobione, obiadek na czas. A tak wracam z jęzorem na pysku i I tak się nie wyrabiam..
No ale wiadomo stacjonarnie lepiej się uczy.
A tak btw.. raz uczniowie śmiali się ze mnie, że na zdalnych przy włączonym mikrofonie biłam kotlety. Ale mi było wtedy wstyd 🤣🤣
ej... ja kiedyś miałam takie duże sporkanie (calla) dla całego działu (około 40 osób). Ogólnie to było tylko omówienie wyników, wiec tylko musiałam słuchać. Przysineło mnie do kibla, więc wzięłam lapa ze sobą na kibel. Na szczęście nie zaczełam jeszcze czynności, a koleżanka mi napisała "uważaj bo się odmutowałaś" 😂
Boże, jakbym zaczęła się załatwiać na włączonym mikrofonie to by był dramat...

ej... ja kiedyś miałam takie duże sporkanie (calla) dla całego działu (około 40 osób). Ogólnie to było tylko omówienie wyników, wiec tylko musiałam słuchać. Przysineło mnie do kibla, więc wzięłam lapa ze sobą na kibel. Na szczęście nie zaczełam jeszcze czynności, a koleżanka mi napisała "uważaj bo się odmutowałaś" 😂
Boże, jakbym zaczęła się załatwiać na włączonym mikrofonie to by był dramat...
hahahahahaha, zostalabys legenda w firmie :D

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym moczem i testowaniem, wczoraj miałam testować i testowałam O 3 w nocy bo budzę się na sikanie średnio dwa trzy razy w nocy i stwierdziłam że zrobię ocyWiscie negatywny czy możliwe jest że z takiego rozrzadzonego moczu może wychodzić test negatywny pomimo tego że się jest w ciąży?
To zależy jaki etap. 10dpo może nie wyjść z rrozwodnionego moczu, albo baaarrrrdzo slaba kreska (do pomylenia z fabrycczna). Jak testujesz potem, w dniu miesiączki i dalej, to na pewno zawsze wyjdzie kreska, raz slabsza raz mocna ale będzie widoczna dobrze.

reklama
Do góry