reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
boszzz jak aj Wam zazdroszczę, że możecie pracować zdalnie. gdybym ja pracowała zdalnie to kończąc pracę miałabym całą chatę posprzataną :D
ja mam... :D
Ja to w ogóle mam fajny kącik biurowy w domu. Pełnowymiarowe biurko, dwa monitory, wygodny fotel…. A i tak kończy się tym ze siedzę pod kocem z nogami na biurku i potem się zastanawiam skąd mnie bolą plecy :D
Ja też dwa monitory w domu a i czasem 3 brakuje :D
Śmieszy mnie, ze w zależności od tego ile mam pracy i jak trudną to albo siedzę pod kocem (jak mało i łatwo), albo przy stole w salonie (jak srednio i nie potrzebuję monitora dodatkowego a wsalonie jest tv to oglądam serial w międzyczasie xD) albo właśnie w biurze (jak dużo, trudno i potrzebuję monitora).

Ja też wolę z domu, bo 1. chata posprzątana w godz. pracy - wiadomo 2. Mam super regulowane biurko przy którym mogę stać albo siedzieć i mega wygodny fotel. 3. Mogę w chwilach przerwy na macie porobić ćwiczenia 4. nikt nie zawraca głowy pierdołami i jest mniejsze wciskanie dodatkowych rzeczy

Ja tez bym wolała z domu ale 🥲 dupogodziny muszą zostać wysiedziane w biurze 😆 i tak np. od wczoraj usiłuję przebrnąć przez ten kurs obronny online, na bank dziś nie skończę, oby chociaż jutro - cały czas ktoś mi zawraca gitarę, w domu bym się mogła milion razy lepiej skupić🙄 i obok sprzątania i prania bym miała nieograniczony dostęp do niezwykle potrzebnego mi aktualnie Starego👹👹👹

reklama
Do góry