reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
boszzz jak aj Wam zazdroszczę, że możecie pracować zdalnie. gdybym ja pracowała zdalnie to kończąc pracę miałabym całą chatę posprzataną :D
ja mam... :D
Ja to w ogóle mam fajny kącik biurowy w domu. Pełnowymiarowe biurko, dwa monitory, wygodny fotel…. A i tak kończy się tym ze siedzę pod kocem z nogami na biurku i potem się zastanawiam skąd mnie bolą plecy :D
Ja też dwa monitory w domu a i czasem 3 brakuje :D
Śmieszy mnie, ze w zależności od tego ile mam pracy i jak trudną to albo siedzę pod kocem (jak mało i łatwo), albo przy stole w salonie (jak srednio i nie potrzebuję monitora dodatkowego a wsalonie jest tv to oglądam serial w międzyczasie xD) albo właśnie w biurze (jak dużo, trudno i potrzebuję monitora).

To ja mam ulubiony koc, którym owijam się jak naleśnik i tak siedzę zawinięta nie ważne czy jest zimno czy upal. Wyglada to komicznie ale… przynajmniej nie chce mi się rozwijać z niego co chwile i zostaje przy kompie :D Oduczyłam się na szczęście już pracy z laptopem w salonie na kolanach czy w łóżku na brzuchu.

Ja też wolę z domu, bo 1. chata posprzątana w godz. pracy - wiadomo 2. Mam super regulowane biurko przy którym mogę stać albo siedzieć i mega wygodny fotel. 3. Mogę w chwilach przerwy na macie porobić ćwiczenia 4. nikt nie zawraca głowy pierdołami i jest mniejsze wciskanie dodatkowych rzeczy

Ja tez bym wolała z domu ale 🥲 dupogodziny muszą zostać wysiedziane w biurze 😆 i tak np. od wczoraj usiłuję przebrnąć przez ten kurs obronny online, na bank dziś nie skończę, oby chociaż jutro - cały czas ktoś mi zawraca gitarę, w domu bym się mogła milion razy lepiej skupić🙄 i obok sprzątania i prania bym miała nieograniczony dostęp do niezwykle potrzebnego mi aktualnie Starego👹👹👹

reklama
Do góry