reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Rano pytałam czy clo wydłuża cykl a po południu dostałam okres, więc można mi wpisać 🤪 ale jak nic się nie zmieni to jest najlepszy okres w moim życiu (odpukać), nic mnie nie boli, nie spuchłam w ogóle, nie bolą mnie cyce, nie mam biegunki 💩, zero pms ogólnie, żyć nie umierać 😁 nie pamietałam już jak to jest nie umierać z powodu okresu..

reklama
Aaaa to bardzo dobra wiadomość co piszesz w kwestii nasienia... moj stosuje maści z apteki teraz, jutro zapiszę go do dermatologa. Sześć lat temu jak go wysypało, był cały w kropki, poza buzią, dłońmi, stopami i penisem - masakra.
Oj, to ma duże rzuty. Mi wyszła też dwa razy, pierwszy jako nastolatce i drugi po ciąży, ale ja miałam tylko parę zmian. Jestem obciążona z dwóch stron, od mamy mąka skórną bez zmian stawowych, a od taty stawową bez skórnej. Ta stawowa daje objawy takie jak RZS 😔

reklama
Oj, to ma duże rzuty. Mi wyszła też dwa razy, pierwszy jako nastolatce i drugi po ciąży, ale ja miałam tylko parę zmian. Jestem obciążona z dwóch stron, od mamy mąka skórną bez zmian stawowych, a od taty stawową bez skórnej. Ta stawowa daje objawy takie jak RZS 😔
Moj mąż po ojcu ma. Ale jego Taty nigdy nie widziałam wysypanego, on zawsze mowil, ze jak mial to we wlosach🙁

Do góry