LadyCaro
Fanka BB :)
o tak, chrupiący mniam.I beeeekkkkoooonnnn!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o tak, chrupiący mniam.I beeeekkkkoooonnnn!
czy Ty zmieniasz avatar?o tak, chrupiący mniam.
Zmieniła, skubana xDczy Ty zmieniasz avatar?
no chce, ale nie wiem jak nie zauważyłąm tego znaku na im, więc musiałam zmienić na jeszcze innyczy Ty zmieniasz avatar?
o, jesteś, a już miałam pytać gdzie się podziewaszZmieniła, skubana xD
teraz wszystkie biegną po testy xD ja jestem wpisana na jutro, ale już testowałam trzy razy i biało. A na jutro w sumie nawet testu nie mam. Jak się okres nie zjawi to skocze do rossmanaEj mam dziś takie przeczucie, że jak któraś dzisiaj siknie która jest blisko testowania wysika dwie krechy
Czasem mi tak nachodzi. Miewam takie prorocze wizje
Która tam ino pierwsza do sikania w kolejce?
jakiego znaku?no chce, ale nie wiem jak nie zauważyłąm tego znaku na im, więc musiałam zmienić na jeszcze inny
Ej to zmowa jakaś ja właśnie szukałam jakiejś grafiki i już mam i chce zmienić, bo mi się znudził ten randomowy kwiatek , już od 7 miechów Bosze, teraz będzie 8 miesiąc na kreskachno chce, ale nie wiem jak nie zauważyłąm tego znaku na im, więc musiałam zmienić na jeszcze inny
hahahateraz wszystkie biegną po testy xD ja jestem wpisana na jutro, ale już testowałam trzy razy i biało. A na jutro w sumie nawet testu nie mam. Jak się okres nie zjawi to skocze do rossmana