aurii_orelii
Fanka BB :)
No bo prowadzę go tak aby zawsze rower był stroną do ulicy, żeby mnie nie potrąciło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo prowadzę go tak aby zawsze rower był stroną do ulicy, żeby mnie nie potrąciło
Strona mamy to właśnie skóra głowy, łokcie i kolana. Znów szwagierka mamy ma na całym ciele trochę, a nogi całe zajęte.Moj mąż po ojcu ma. Ale jego Taty nigdy nie widziałam wysypanego, on zawsze mowil, ze jak mial to we wlosach
Cóż, ja home office więc mój dress code to piżamkaUwaga zarzucam temat!!!!
Dziewczyny w szczególności pracujące w dużych firmach, korpo, bądź biurze. Czy jest u was dress code? Jak ubieracie się latem do pracy?
Siedze w biurze, w którym pomimo klimy jest bardzo gorąco, dzisiaj ubrałam sobie kieckę do kolan, rozkloszowany dół, wiązana na ramionach. ma bardzo szerokie ramiączką w sensie z przodu nie widać, że to ramiączka tylko z tyłu i lekko odsłania górną część pleców. COś jak są bluzki z kwadratowym dekoltem tylko z tyłu. I się zastanawiam czy nie przesadziłam
Rob test ️️ czuję CIONSZA nosem.
To dodajemy do pomiaru 0,1Jak na okres spadła do 36,6 ale pocieszam się tym, że dziś pomiar był o równo godzinę wcześniej, jako że jechałam do labu na proga
Chociaż ile ta temperatura może się zmienić przez godzinę najwyżej dostanę @ wcześniej
To w dalszym ciągu dupy nie urywa dodałam do tego proga betę, nie wiem w sumie po co czuje że to nie ten cykl, mi jest dane urodzić dziecko w prima aprilis dopieroTo dodajemy do pomiaru 0,1
Ja pracuję w biurze, ale z racji, że sama sobie dress code ustalam to nie wiem czy moja odpowiedź coś Ci da.Uwaga zarzucam temat!!!!
Dziewczyny w szczególności pracujące w dużych firmach, korpo, bądź biurze. Czy jest u was dress code? Jak ubieracie się latem do pracy?
Siedze w biurze, w którym pomimo klimy jest bardzo gorąco, dzisiaj ubrałam sobie kieckę do kolan, rozkloszowany dół, wiązana na ramionach. ma bardzo szerokie ramiączką w sensie z przodu nie widać, że to ramiączka tylko z tyłu i lekko odsłania górną część pleców. COś jak są bluzki z kwadratowym dekoltem tylko z tyłu. I się zastanawiam czy nie przesadziłam
będziemy trzymać, powodzenia daj znać jak było