reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

No bo prowadzę go tak aby zawsze rower był stroną do ulicy, żeby mnie nie potrąciło 😂
The Lion King What GIF

reklama
Hej laseczki. Oczywiście przyszła pora na opowieśc o mojej bff z pracy :D
Otóż wczoraj przyszedł dyrektor podziękować za projekt, podszedł do niej, na co koleżanka odparła "proszę podziękować Marysi" ;) gały mi wyszły z orbity jak usłyszałam ten tekst :D Także tego.....warto się czasem na kogoś wydrzeć i powiedziec co mu na sercu leży. teraz jest dla mnie taaakaaaa miłaaaaa :D

Pięknego dnia ❤️❤️

Uwaga zarzucam temat!!!! :D
Dziewczyny w szczególności pracujące w dużych firmach, korpo, bądź biurze. Czy jest u was dress code? Jak ubieracie się latem do pracy?

Siedze w biurze, w którym pomimo klimy jest bardzo gorąco, dzisiaj ubrałam sobie kieckę do kolan, rozkloszowany dół, wiązana na ramionach. ma bardzo szerokie ramiączką w sensie z przodu nie widać, że to ramiączka tylko z tyłu i lekko odsłania górną część pleców. COś jak są bluzki z kwadratowym dekoltem tylko z tyłu. I się zastanawiam czy nie przesadziłam :D

Dziewczyny w szczególności pracujące w dużych firmach, korpo, bądź biurze. Czy jest u was dress code? Jak ubieracie się latem do pracy?

Siedze w biurze, w którym pomimo klimy jest bardzo gorąco, dzisiaj ubrałam sobie kieckę do kolan, rozkloszowany dół, wiązana na ramionach. ma bardzo szerokie ramiączką w sensie z przodu nie widać, że to ramiączka tylko z tyłu i lekko odsłania górną część pleców. COś jak są bluzki z kwadratowym dekoltem tylko z tyłu. I się zastanawiam czy nie przesadziłam :D
Cóż, ja home office więc mój dress code to piżamka 🤣

To dodajemy do pomiaru 0,1
To w dalszym ciągu dupy nie urywa 🤣 dodałam do tego proga betę, nie wiem w sumie po co 😂 czuje że to nie ten cykl, mi jest dane urodzić dziecko w prima aprilis dopiero 🥲

W ogóle tak się wkurzyłam na to wszystko z rana, że po pobraniu krwi polazłam do piekarni i jak już wypije moje hektolitry kawy to będę zajadać się pączkiem 🥰

Ja pracuję w biurze, ale z racji, że sama sobie dress code ustalam to nie wiem czy moja odpowiedź coś Ci da.
W każdym razie latem chodzę głównie w sukienkach do kolan z krótkim rękawem, albo jeansy + koszulka. Nie noszę wydekoldowanych bluzek, koszulek na cienkich naramkach, krótkich spodni, mini spódniczek, podartych spodni, ale to tylko moje szurnięcia ;) U mnie w biurze jest bardzo chłodno całe lato, więc zawsze mam jakiś kardigan albo marynarkę.

reklama
Do góry