reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Rano pytałam czy clo wydłuża cykl a po południu dostałam okres, więc można mi wpisać 🤪 ale jak nic się nie zmieni to jest najlepszy okres w moim życiu (odpukać), nic mnie nie boli, nie spuchłam w ogóle, nie bolą mnie cyce, nie mam biegunki 💩, zero pms ogólnie, żyć nie umierać 😁 nie pamietałam już jak to jest nie umierać z powodu okresu..

reklama
Aaaa to bardzo dobra wiadomość co piszesz w kwestii nasienia... moj stosuje maści z apteki teraz, jutro zapiszę go do dermatologa. Sześć lat temu jak go wysypało, był cały w kropki, poza buzią, dłońmi, stopami i penisem - masakra.
Oj, to ma duże rzuty. Mi wyszła też dwa razy, pierwszy jako nastolatce i drugi po ciąży, ale ja miałam tylko parę zmian. Jestem obciążona z dwóch stron, od mamy mąka skórną bez zmian stawowych, a od taty stawową bez skórnej. Ta stawowa daje objawy takie jak RZS 😔

reklama
Oj, to ma duże rzuty. Mi wyszła też dwa razy, pierwszy jako nastolatce i drugi po ciąży, ale ja miałam tylko parę zmian. Jestem obciążona z dwóch stron, od mamy mąka skórną bez zmian stawowych, a od taty stawową bez skórnej. Ta stawowa daje objawy takie jak RZS 😔
Moj mąż po ojcu ma. Ale jego Taty nigdy nie widziałam wysypanego, on zawsze mowil, ze jak mial to we wlosach🙁

Do góry