reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

wszystkie wspomniane przez Ciebie czynniki mamy wykluczone. Nie miał też żadnych urazów. Przepuklinę i swinke miał we wczesnym dzieciństwie i androlog powiedział, że w takim przypadku to nie ma znaczenia. Mamy dwóch podejrzanych, ale z obydwoma nic nie zrobimy, bo chodzi o budowę (wyszło podejrzenie po usg) oraz genetykę (choroba dziedziczna).
To dobrze, że macie wszystko wykluczone, posprawdzane. Trzeba działać dalej.
Liczę na to, że środowa wizyta wiele Wam wyjaśni.

reklama
dziękuję, że pytasz, dzisiaj gorzej, chyba dotarło. Czekamy na środową wizytę jak na wyrok.
Bardzo mi przykro, wiem , że moja słowa to tylko słowa, ale chce, żebyś wiedziała , że ja trzymam kciuki za Was i wierzę, że znajdziecie przyczynę problemu, a lekarz znajdzie rozwiązanie , i że będzie jeszcze cionż..🥺🤞🤞🤞🤞

mąż ciezko, trudno mi go przekonać, że uzyskaliśmy bardzo przyzwoitą poprawę w ruchliwości (bo serio uzyskaliśmy moim zdaniem bardzo dobrą). Musimy tylko znaleźć przyczynę tak fatalnej liczby plemnikow w ml.
Ja kupiłam podręcznik do andrologii klinicznej, będę szukać aż znajdę 😂
Ducha walki widać 🙂 🤞🤞

reklama
Dziewczyny,
Wiem co mi zaraz napiszecie idź na betę, albo cierpliwie czekaj. Też to wiem. Zrobiłam test Pink strumieniowy w 14 dniu po drugim Ovitrelle, wyszedł negatywny, ale jak wstałam 2h później i wzięłam go znowu do ręki to była bardzo bladziutka kreska... I od razu łzy się zahamowały i na nowo pojawiła się bańka z nadzieją. Dzisiaj zrobiłam drugi strumieniowy baby boom i to samo kreski brak, po czasie jest blada .. wiem, że nie wolno się sugerować wynikiem po czasie.. ale może któraś miała taką sytuację ?
Dodam że zazwyczaj miesiączkę dostaje 14 dnia po zastrzyku czyli wczoraj, i od wczoraj mam jedynie plamienie takie beżowo różowe z pojedynczymi nitkami żywej krwi, nie boli mnie brzuch jak zawsze i mam apetyt a zazwyczaj nie mam dzień przed..
Z jednej strony wolałabym jutro iść i sprawdzić betę a z drugiej boje się że ta bańka nadziei pęknie, znowu.

Do góry