reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Czy któraś z Was ma jeszcze w zasięgu aptekę z Clostilbegyt 10 tab.?
a masz możliwość zmiany leku? Z doświadczenia swojego i innych dziewczyn (np @Bolilol) mogę powiedzieć że jest to masakra żeby gdzieś znaleźć i z miesiąca na miesiąc jest gorzej wiec jak jest możliwość żeby lekarz przepisał ci coś innego to ja bym to rozważyła

reklama
Mój mąż ma Endo z GDanska i ona była zdziwiona, że jest brak clo na rynku. Być może dlatego, że prowadzi pacjentów bardziej pod kątem IO niż płodności ogólnie rozumianej i z tego co się orientuję, w Trójmieście chyba wiele aptek jeszcze ma clo. W każdym razie ma poszperać i zaproponować mężowi coś w zamian.

a masz możliwość zmiany leku? Z doświadczenia swojego i innych dziewczyn (np @Bolilol) mogę powiedzieć że jest to masakra żeby gdzieś znaleźć i z miesiąca na miesiąc jest gorzej wiec jak jest możliwość żeby lekarz przepisał ci coś innego to ja bym to rozważyła
Nie chcę zamienić, rezygnuję z aromka i spróbuję clostilegyt ale tylko przez 1 cykl.

Hejka, witam się w niedziele 🙈 Mam dziś cały dzień rozwalony, bo w nocy odbieraliśmy znajomych z wesela przez co poszłam spać po 4. Wstałam oczywiście z bólem głowy i brakiem chęci do życia. Dodatkowo jutro mnie czeka w chooooooj pracy, więc na samą myśl mi niedobrze. 🙃

Nie chcę zamienić, rezygnuję z aromka i spróbuję clostilegyt ale tylko przez 1 cykl.
może Ci być bardzo bardzo ciężko kupić. Już nawet w dużych ośrodkach miejskich typu Kraków i Trójmiasto nie ma. Tak naprawdę większa szansa jest w jakiejś wiejskiej aptece kupić, a i tam trzeba najpierw dzwonić, bo jak ja dzwoniłam po Polsce, to słyszałam np. że faktycznie mają jedno opakowanie i dlatego się wyświetlają na ktomalek, ale to opakowanie jest już zarezerwowane

To wstawanie w nocy rozwaliło mi też mój pomiar temperatur, poszłam spać po 4 i zmierzyłam dopiero o 9:30, czyli mniej więcej po 5h snu, 3h później niż zwykle. Temperatura - 36,8, więc w doope mogę sobie to wsadzić 🤣
Z innych dziwnych rzeczy, nie wiem czy pamiętacie, ale moje owulaki wychodziły mi niczym góry i doliny, aż w końcu spadły według premom na 0,15 (DL) w piątek. Wczoraj nie robiłam, a dziś znowu wyszły mocne. Nawet one step wyszedł mi dość mocny, nigdy takiego nie miałam, czyli owulacja chyba będzie na dniach 😱
(Na górze DL, na dole OneStep)

Załączniki

• IMG_6256.jpeg
    IMG_6256.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 62
To wstawanie w nocy rozwaliło mi też mój pomiar temperatur, poszłam spać po 4 i zmierzyłam dopiero o 9:30, czyli mniej więcej po 5h snu, 3h później niż zwykle. Temperatura - 36,8, więc w doope mogę sobie to wsadzić 🤣
Z innych dziwnych rzeczy, nie wiem czy pamiętacie, ale moje owulaki wychodziły mi niczym góry i doliny, aż w końcu spadły według premom na 0,15 (DL) w piątek. Wczoraj nie robiłam, a dziś znowu wyszły mocne. Nawet one step wyszedł mi dość mocny, nigdy takiego nie miałam, czyli owulacja chyba będzie na dniach 😱
(Na górze DL, na dole OneStep)
no DL już wygląda tak, jakby miało blisko, na Twoim miejscu bym jeszcze co najmniej dwa dziś zrobiła, żeby nie przegapić piku 😁 no i na trzooooon

reklama
no DL już wygląda tak, jakby miało blisko, na Twoim miejscu bym jeszcze co najmniej dwa dziś zrobiła, żeby nie przegapić piku 😁 no i na trzooooon
Właśnie jeszcze dziś planuje zrobić 1 teścik, stary już dopadnięty ale chyba przed spaniem zrobimy powtórkę 😂
W ogóle to zdjęcie zrobiłam po 5 minutach, teraz po wyschnięciu kreski są jeszcze mocniejsze 🙈

Do góry