reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Czy któraś z Was ma jeszcze w zasięgu aptekę z Clostilbegyt 10 tab.?
a masz możliwość zmiany leku? Z doświadczenia swojego i innych dziewczyn (np @Bolilol) mogę powiedzieć że jest to masakra żeby gdzieś znaleźć i z miesiąca na miesiąc jest gorzej wiec jak jest możliwość żeby lekarz przepisał ci coś innego to ja bym to rozważyła

reklama
Mój mąż ma Endo z GDanska i ona była zdziwiona, że jest brak clo na rynku. Być może dlatego, że prowadzi pacjentów bardziej pod kątem IO niż płodności ogólnie rozumianej i z tego co się orientuję, w Trójmieście chyba wiele aptek jeszcze ma clo. W każdym razie ma poszperać i zaproponować mężowi coś w zamian.

a masz możliwość zmiany leku? Z doświadczenia swojego i innych dziewczyn (np @Bolilol) mogę powiedzieć że jest to masakra żeby gdzieś znaleźć i z miesiąca na miesiąc jest gorzej wiec jak jest możliwość żeby lekarz przepisał ci coś innego to ja bym to rozważyła
Nie chcę zamienić, rezygnuję z aromka i spróbuję clostilegyt ale tylko przez 1 cykl.

Hejka, witam się w niedziele 🙈 Mam dziś cały dzień rozwalony, bo w nocy odbieraliśmy znajomych z wesela przez co poszłam spać po 4. Wstałam oczywiście z bólem głowy i brakiem chęci do życia. Dodatkowo jutro mnie czeka w chooooooj pracy, więc na samą myśl mi niedobrze. 🙃

Nie chcę zamienić, rezygnuję z aromka i spróbuję clostilegyt ale tylko przez 1 cykl.
może Ci być bardzo bardzo ciężko kupić. Już nawet w dużych ośrodkach miejskich typu Kraków i Trójmiasto nie ma. Tak naprawdę większa szansa jest w jakiejś wiejskiej aptece kupić, a i tam trzeba najpierw dzwonić, bo jak ja dzwoniłam po Polsce, to słyszałam np. że faktycznie mają jedno opakowanie i dlatego się wyświetlają na ktomalek, ale to opakowanie jest już zarezerwowane

To wstawanie w nocy rozwaliło mi też mój pomiar temperatur, poszłam spać po 4 i zmierzyłam dopiero o 9:30, czyli mniej więcej po 5h snu, 3h później niż zwykle. Temperatura - 36,8, więc w doope mogę sobie to wsadzić 🤣
Z innych dziwnych rzeczy, nie wiem czy pamiętacie, ale moje owulaki wychodziły mi niczym góry i doliny, aż w końcu spadły według premom na 0,15 (DL) w piątek. Wczoraj nie robiłam, a dziś znowu wyszły mocne. Nawet one step wyszedł mi dość mocny, nigdy takiego nie miałam, czyli owulacja chyba będzie na dniach 😱
(Na górze DL, na dole OneStep)

Załączniki

• IMG_6256.jpeg
    IMG_6256.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 64
To wstawanie w nocy rozwaliło mi też mój pomiar temperatur, poszłam spać po 4 i zmierzyłam dopiero o 9:30, czyli mniej więcej po 5h snu, 3h później niż zwykle. Temperatura - 36,8, więc w doope mogę sobie to wsadzić 🤣
Z innych dziwnych rzeczy, nie wiem czy pamiętacie, ale moje owulaki wychodziły mi niczym góry i doliny, aż w końcu spadły według premom na 0,15 (DL) w piątek. Wczoraj nie robiłam, a dziś znowu wyszły mocne. Nawet one step wyszedł mi dość mocny, nigdy takiego nie miałam, czyli owulacja chyba będzie na dniach 😱
(Na górze DL, na dole OneStep)
no DL już wygląda tak, jakby miało blisko, na Twoim miejscu bym jeszcze co najmniej dwa dziś zrobiła, żeby nie przegapić piku 😁 no i na trzooooon

reklama
no DL już wygląda tak, jakby miało blisko, na Twoim miejscu bym jeszcze co najmniej dwa dziś zrobiła, żeby nie przegapić piku 😁 no i na trzooooon
Właśnie jeszcze dziś planuje zrobić 1 teścik, stary już dopadnięty ale chyba przed spaniem zrobimy powtórkę 😂
W ogóle to zdjęcie zrobiłam po 5 minutach, teraz po wyschnięciu kreski są jeszcze mocniejsze 🙈

Do góry