reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

czesc dziwczyny! czytam was od poczatku miesiaca, kazdej z was zycze powodzenia w staraniach!❤️ i sciskam kazda, zeby sie udalo... Chcialabym sie zapisac na jakies testowanie... ale u mnie miesiaczki brak od 7 dni po terminie... testy negatywne... bety nie robilam, bo mam przeczucie, że coś nie tak z miesiaczkami jest... niz mialoby byc cos na rzeczy... jutro wizyta u ginekologa, moze mi rozjasni co i jak! przygode z ginekologami dopiero zaczynam... dopiero po jutrzejszej wizycie moglabym sie zapisac jeszcze moze na czerwiec🥹 i byc z wami... mam nadzieje ze nie napisalam niczego zlego🥹 zebyscie mnie nie przyjely do siebie😳 czytalam tez o cyklach bezowulacyjnych... ze wtedy okres przychodzi po 35 dniu...
Hej, rozgość się - byle nie na długo 😅

reklama
A normalnie cykle masz regularne? Cykl bezowulacyjny niekoniecznie musi byc dłużyszy, a cykle 35 dniowe to dla niektórych starndard.
Robiłaś jakieś badania do tej pory?
to prawda, ja miałam cykle bezowulacyjne normalnej długości, ewentualnie+2 dni ale generalnie takie wahanie uznaje się też za regularny cykl

Jestem tak połamana, osłabiona i do tego gardło, że nie pamietam kiedy ostatni raz czułam się tak podle. Właśnie parzę grypovite. Nawet moj @ jest jakis dziwnie skąpy, 3 dzień a zaden z tamponów nawet pełny przy wymianie nie był w ciagu tych 3 dni. 🤯🤯🤯 co za rozpoczęcie cyklu.
u mnie tak samo skapo, myslalam ze okres bedzie gorszy niz zwykle, a byly dwa intensywne dni i dzisiaj juz nic 😳

U mnie niedziela taka jak większość niedziel w okresie letnim :)
czyli rowery.
A teraz taka skromna porcja makaronu 😅
348386635_550773917047449_7011297173699975719_n.jpg

reklama
Do góry