aurii_orelii
Fanka BB :)
No właśnie kanapki, owsiankę a z kolacją zawsze mam problema co jesz normalnie na śniadanie i kolację?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie kanapki, owsiankę a z kolacją zawsze mam problema co jesz normalnie na śniadanie i kolację?
Tylko inozytol. Stymulacja na razie nie, ale jak z 3-4 miechy nie uda się to idziemy w stymulacje mocniej. Podejrzewam u siebie problemy z pękaniem niestety... przerastanie i pękanie bardziej pod 28-30mm.o, to faktycznie, zapierdzielal od wtorku a Ty jesteś na stymulacji albo bierzesz coś z suplementów na pęcherzyki?
Zapraszamy! 23.06 tylko dwie kreski będą i same butelkito ja też z wami chętnie je wysikam, też jestem na 23.06 zapisana ale idę jeszcze we wtorek na Moni i zobaczymy czy się owu przesunie
Czemu się nie sprawdzają? Jeśli chodzi i to ,że w okolicach @ testy owu są pozytywne to ja tak mam ,że od peaku pozytywne mam przez tydzień i kreski wychodzą do samej@Ja dzisiaj dalej biel, pewnie do samej miesiączki będę testować. Ale za to miałam ostatni test owulacyjny i stwierdziłam, że dobrym pomysłem będzie sobie siknać na niego tak by nie leżał samotny. I taki efekt, że chyba w moim przypadku te testy się nie sprawdzają tak do końca
Ja jak chce jeść BT śniadanie to zawsze jajka w jakiejś formie.No właśnie kanapki, owsiankę a z kolacją zawsze mam problem
Pueria Uno, Miovelia Nac tylko. Do tego Glucophage na io. Żadnej stymulacji na razie.kurcze to faktycznie szybko, u mnie we wtorek był 12mm dopiero więc zobaczymy jaki będzie w przyszły wtorek. Cos bierzesz dodatkowo?
Ja mam tak samo chociaż też mam 162 cm to moja największa waga jaka uzyskałam to 48 kg jeść jem a waga stoi w miejscu. U nas takie geny. Mama w ostatnim miesiącu ciąży ważyła 50 kg. Ale grunt że to nie jest związane z choroba. Co począć
Tymczasem ja i moje 158Podejrzewałam, że jesteście wysokie kobiety. Ja z metra cięta, tylko 162cm z wagą nie miałam nigdy jakoś problemu zawsze w normie no ale tej najniższej l. Raz udało mi się dobić do 58 i to była super waga, to przy niej udała mi się pierwsza ciąża. Później przy karmieniu spadłam aż do 48 odkąd nie karmie jest ok bo dobijam do tych 53kg i czuje się dużo lepiej. Trochę dziwnie się czuję gdy wchodzę do szkoły podstawowej, a tam sporą część dziewczyn z starszych klas jest większa ode mnie. Jestem ze mnie taka stara nastolatka
wiesz co, Zazuu pisała chyba na wątku majowym jak ktoś się zastanawial, czy mu pęcherzyki nie przerastają, że każda jej ciąża była z pęcherzyka min. 28mm jeśli dobrze pamietamTylko inozytol. Stymulacja na razie nie, ale jak z 3-4 miechy nie uda się to idziemy w stymulacje mocniej. Podejrzewam u siebie problemy z pękaniem niestety... przerastanie i pękanie bardziej pod 28-30mm.