Magdalena09
Fanka BB :)
to u mnie jest siofor i ovarin i Clostilbegyt na początku cykluPueria Uno, Miovelia Nac tylko. Do tego Glucophage na io. Żadnej stymulacji na razie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to u mnie jest siofor i ovarin i Clostilbegyt na początku cykluPueria Uno, Miovelia Nac tylko. Do tego Glucophage na io. Żadnej stymulacji na razie.
Tak, mi pisaławiesz co, Zazuu pisała chyba na wątku majowym jak ktoś się zastanawial, czy mu pęcherzyki nie przerastają, że każda jej ciąża była z pęcherzyka min. 28mm jeśli dobrze pamietam
To mikrus z ciebie jedna z moich przyjaciółek ma tyle wzrostu. Jak idziemy razem to jest śmiesznie, bo ja mam 174Tymczasem ja i moje 158
to ja na keto jadłam kanapki z kapustą pekinska zamiast chleba. Ona jest dość sztywna i normalnie waliłam tam sobie jakąś szynkę, ser, pomidora, ogórka i MAJONEEEEEEZ I jadłam dużo jajek na te posilki: na twardo z MAJONEZEEEEEEM albo jajecznicę na maśle z pomidoramiNo właśnie kanapki, owsiankę a z kolacją zawsze mam problem
I dobrze ludzie dalej mają takie przekonanie, że grubemu powiedzieć, że jest gruby to nie można, ale szczupłemu dawać jakieś komentarze typu" a Ty coś jesz wogole?" To już jest na miejscu też już się odgryzam za tego typu docinki, ale jeszcze 3 lata temu miałam z tego powodu może nie depresję, ale było ciężko. U męża w rodzinie to też kobiety bardziej pulchne i teściowa uważa grube kobiety za piękne choć nie zawsze to idzie równo ze zdrowiem. Nie chce nikogo tym obrazić bo czasem nie ma się wpływu na to jak się wygląda. I ja sama wolałabym mieć te parę kilo nadwagi niż te parę kilo niedowagi. Ważne żeby być zdrowym i siebie akceptować
Ja do 5 miesiąca spadłam z wagi i tak do tego czasu spałam 6kg, w 6 miesiącu zaczęła się utrzymywać waga, a chwilę później bardzo szybko lecieć w górę. Taki o to sposobem w 3 miesiące przytyłam 20kg. Po porodzie było odrazu -10kg, ta waga utrzymywała się tak 3 miesiące. Kolejne miesiące to był ciągły spadek. Ludzie którzy mówili "Jedz więcej, biednie wyglądasz" zaczęli milknąć gdy widzieli mnie z talerzem jedzenie, ale zaczęli mi wyszukiwać przeróżne choroby. Czas był to okropny zwłaszcza że nie lubię zwracać na siebie uwagi, a wtedy nic tylko był komentowany mój wygląd bo w rodzinie męża to sams kobiety "gatunkowe". Tak było przez prawie 3 lata, na koniec tego czasu nauczyłam się nawet pyskować do osób do których nigdy bym normalnie nie była w stanie i w końcu się skończyło. Teraz słyszę że dobra jestem
Daj przepis na chleb !Ja jak chce jeść BT śniadanie to zawsze jajka w jakiejś formie.
I jeszcze piekę chleb z twarogu, to też niskowęglowdanowy i kanapeczki można jeść.
Nie jestem na stymulacji. Ten cykl raczej stracony bo zaczęliśmy się sexić po owu chyba chyba bo w sumie nie wiem kiedy była. A następny cykl będzie z prawego niedrożnego. Ale ja już mam podejście, że co będzie to będzie już nie mam takiego nacisku jak jeszcze pół roku temu . Choć przyznam, że liczę a to, że po laparo w końcu się uda@aurii_orelii jak teraz nastawienie na nowy cykl po laparo? Jak pamiętam jesteś na stymulacji
Zazdroszczę Wam dziewczyny tych pozytywnych fluidów związanych z owu trzymam kciuki za Wasze pęknięcia ja jak wiem, że pęcherzyki są po niedrożnej to już mam skreślony cykl w sumie od samego początku. Po owu mam choć trochę nadziei, że może coś się jednak przechwyci
Daj przepis na chleb !
Tak! Ale jestem taka typowo mała czarna i dobrze mi z tym jestTo mikrus z ciebie jedna z moich przyjaciółek ma tyle wzrostu. Jak idziemy razem to jest śmiesznie, bo ja mam 174
Spróbuję z tą kapustąto ja na keto jadłam kanapki z kapustą pekinska zamiast chleba. Ona jest dość sztywna i normalnie waliłam tam sobie jakąś szynkę, ser, pomidora, ogórka i MAJONEEEEEEZ I jadłam dużo jajek na te posilki: na twardo z MAJONEZEEEEEEM albo jajecznicę na maśle z pomidorami
Jak można się domyślić, keto kochałam głównie za MAJONEEEEEEZ