aurii_orelii
Fanka BB :)
No właśnie kanapki, owsiankę a z kolacją zawsze mam problema co jesz normalnie na śniadanie i kolację?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie kanapki, owsiankę a z kolacją zawsze mam problema co jesz normalnie na śniadanie i kolację?
Tylko inozytol. Stymulacja na razie nie, ale jak z 3-4 miechy nie uda się to idziemy w stymulacje mocniej. Podejrzewam u siebie problemy z pękaniem niestety... przerastanie i pękanie bardziej pod 28-30mm.o, to faktycznie, zapierdzielal od wtorkua Ty jesteś na stymulacji albo bierzesz coś z suplementów na pęcherzyki?
Zapraszamy! 23.06 tylko dwie kreski będą i same butelkito ja też z wami chętnie je wysikam, też jestem na 23.06 zapisana ale idę jeszcze we wtorek na Moni i zobaczymy czy się owu przesunie![]()
Czemu się nie sprawdzają? Jeśli chodzi i to ,że w okolicach @ testy owu są pozytywne to ja tak mam ,że od peaku pozytywne mam przez tydzień i kreski wychodzą do samej@Ja dzisiaj dalej biel, pewnie do samej miesiączki będę testować. Ale za to miałam ostatni test owulacyjny i stwierdziłam, że dobrym pomysłem będzie sobie siknać na niego tak by nie leżał samotny. I taki efekt, że chyba w moim przypadku te testy się nie sprawdzają tak do końca![]()
Ja jak chce jeść BT śniadanie to zawsze jajka w jakiejś formie.No właśnie kanapki, owsiankę a z kolacją zawsze mam problem![]()
Pueria Uno, Miovelia Nac tylko. Do tego Glucophage na io. Żadnej stymulacji na razie.kurcze to faktycznie szybko, u mnie we wtorek był 12mm dopiero więc zobaczymy jaki będzie w przyszły wtorek. Cos bierzesz dodatkowo?
Ja mam tak samo chociaż też mam 162 cm to moja największa waga jaka uzyskałam to 48 kgjeść jem a waga stoi w miejscu. U nas takie geny. Mama w ostatnim miesiącu ciąży ważyła 50 kg. Ale grunt że to nie jest związane z choroba. Co począć
![]()
Tymczasem ja i moje 158Podejrzewałam, że jesteście wysokie kobiety. Ja z metra cięta, tylko 162cmz wagą nie miałam nigdy jakoś problemu zawsze w normie no ale tej najniższej l. Raz udało mi się dobić do 58 i to była super waga, to przy niej udała mi się pierwsza ciąża. Później przy karmieniu spadłam aż do 48
odkąd nie karmie jest ok bo dobijam do tych 53kg i czuje się dużo lepiej. Trochę dziwnie się czuję gdy wchodzę do szkoły podstawowej, a tam sporą część dziewczyn z starszych klas jest większa ode mnie. Jestem ze mnie taka stara nastolatka
![]()
wiesz co, Zazuu pisała chyba na wątku majowym jak ktoś się zastanawial, czy mu pęcherzyki nie przerastają, że każda jej ciąża była z pęcherzyka min. 28mm jeśli dobrze pamietamTylko inozytol. Stymulacja na razie nie, ale jak z 3-4 miechy nie uda się to idziemy w stymulacje mocniej. Podejrzewam u siebie problemy z pękaniem niestety... przerastanie i pękanie bardziej pod 28-30mm.