reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
that’s the spirit! :D
😂😂😂 Nie ma bata, mężowi też już zapowiedziałam , że jak tylko okres się skończy to mu nie odpuszczę i na pierwszym miejscu mam być ja a nie praca. Ten cykl raczej przepadł, bo był w trasie i nie miał czasu wpaść na numerek😂 aczkolwiek wczoraj jak rozmawiałam z moim ginem i powiedziałam , że numerek był dopiero dzień po owu to powiedział , że może jeszcze coś z tego być bo niby komórka "żyje przez 48h"
A inny ostatnio mówił, że do 24h. Także co lekarz to inaczej gada 😂

Jednak wiem że nic nie wiem 🙃 czy to możliwe że rano po prostu mi te testy wychodzą mocniejsze? Nie robię ich z pierwszego siku ale z drugiego 🤔
Rzeczywiście dziwne... powiedziałabym ze owu tuz tuz, ale czemu ten wczorajszy wieczorny bledszy? Może mocz był rozwodniony za bardzo?
U mnie w sumie to nie ma znaczenia czy trzymam godzinę, czy dwie. Jakoś mi te testy zawsze łapią i nie mam takich gór i dolin... chociaż dzisiaj spodziewałam się rano spadku, a jest tak samo mocny jak wieczorem 🤷‍♀️
Screenshot_20230608_113020_Premom.jpg

Cześć laski, odnosząc się do wczorajszego wątku:
-wydaje mi się, że po prostu za dużo ciężarówek wciąga się w nasze PO ZA staraczkowe tematy j.np o tej ciąży 15latki czy choćby nawet o tym czy mamy zamknąć swoją grupę czy nie. Oczywiście bardzo szanuję zdanie doświadczonych BYŁYCH staraczek odnośnie badań itd. więc jeśli będą chciały się odezwać w takim kontekście to bardI dziękujemy, ale poboczne nie staraczkowe tematy niech zostawią dla nas, bo na takie mają swoje "mamusiowe" wątki.

Ahhh 997, nie wiem, gdzie Ty widziałąś hejt... bo były dziewczyny, które Ci nie przyklaskiwały i nie zapewniały, ze wszystko będzie okej? No niestety, może być różnie i co bardziej doświadczone staraczki to wiedzą i nie chcą żywić fałszywą nadzieją, od której umyją ręce jak coś będzie nie tak.
Tak, gdyby to była Twoja pierwsza beta to byśmy klaskały bo to by była jedyna nasza wiedza. Ale nie jest. I prawda jest jaka jest, a to, że Ty chcesz ślepo wierzyć w najlepszy scenariusz to jest Twój wybór - i masz do tego prawo i ja trzymam kciuki, żeby to była zdrowa ciąża (a ciężko mi, bo mimo takiego wsparcia jakie tu otrzymałaś odchodzisz wielce obrażona i skrzywdzona).
Słabo, słabo, ale Twój wybór - odejść z klasą czy tak jak teraz.
Hej, podczytuje od paru tygodni, miałam zapisać się na testowanie od tego miesiaca ale nie zrobię tego. :) Dziewczynę 997 polubiłam za jej luźne podejście, a to z jakim podejściem się zderzyła jest niepojęte. Nikt jej nie musiał mydlić oczu tylko okazać wsparcie a nie rzucić się o usg, o każde słowo które napisała. Nie dziwię się, że uciekła. Proponuję niektórych weterankom trochę pokory. Bo chyba to forum się stało dla nich priorytetem życiowym. Nie jesteście lekarzami, zapewne nie jesteście nawet po kierunkach medycznych, a zachowujecie się jakbyście pozjadały rozumy bo negujecie nawet slowa lekarzy ginekologów. Jest to przykre i to stwierdzają nawet uczestniczki forum sprzed kilku lat. Rozumiem że większość z Was jest po kilku stratach, ale to nie czyni Was mistrzami ginekologii i położnictwa tak samo mnie po kilku złamaniach ręki nie czyni mistrzem ortopedii. Przepraszam że wpadłam z buta, już wypadam i nie wrócę. Ale jak osoby w ciąży śledzą każdy post, lajkują, odpisują, więc chyba można mieć tutaj wolną rękę :) pozdrawiam!

reklama
Jednak wiem że nic nie wiem 🙃 czy to możliwe że rano po prostu mi te testy wychodzą mocniejsze? Nie robię ich z pierwszego siku ale z drugiego 🤔
To mi tak samo wczoraj i też myślałam, że wczoraj pik a tu nic. Potem ledwo co widoczna była, a dziś już dużo później robiłam i też blada, więc pewnie jeszcze muszę poczekać. W sumie jesli mi się nic nie rozjechało, to owu powinna być w niedzielę.

Do góry