reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja właśnie wracam z procesji😅 w zeszłym roku byłam w Boże Ciało w Grandzie i tamtejsza procesja podobała mi się zdecydowanie bardziej 😂 mega gorąco jest☀️ a na resztę dnia przewidziany chill w ogrodzie😎 teściowa kupiła prosecco i truskawki😅 mama melduje, że czuje się spoko, także zapowiada mi się miły dzień, czego i Wam życzę🌈

Trochę nadrobiłam i myślę, że LadyCaro po prostu pechowo trafiła. Może to jakieś wczesne letnie przesilenie, gorsze nastroje, kumulacja rozdrażnienia. Udzielam się na tym forum od niedawna, staram się od ponad roku. Przy pierwszych staraniach nie miałam aż takich kryzysów i po prostu dawałam sobie czas, a tym razem jestem już starsza i mam takie dziwne uczucie, że po prostu ucieka mi czas. Czasami łapią mnie cholerne doły, częściej bywam emocjonalną tykającą bombą. Jeden z potwornych dołków przywiódł mnie tutaj. Forum pomaga mi się odstresować. Fajnie pogadać z kimś, kto rozumie cały ten towarzyszący staraniom wachlarz emocji. Mam kilkoro bliższych znajomych, ale są na zupełnie innych etapach życia niż ja - wiedzą, że się staram, wiedzą, że jest mi źle, ale to, że przez kolejne niepowodzenia zdarza mi się wylewać morze łez zostawiam dla siebie. Nie oczekuję i nawet nie chcę od nikogo współczucia, a jedynie zrozumienia. Wydaje mi się, że nikt kto nie zaznał trudów starań, nie jest w stanie mi go dać. Stąd też moja obecność tutaj. Jak dla mnie wątki mogą być otwarte, zamknięte. Jest mi to bez różnicy. Po prostu chciałabym żeby były, bo miło jest mieć z kim czekać i odliczać do testowania.

Ja mam nadzieje, że owulacja już była wcześniej na dniach tak jak flo pokazuje, bo pojechałam na długi weekend do rodziców 😄 mamy tu jakieś fanki siatkówki? Liga narodów mężczyzn się rozpoczęła, właśnie oglądam mecz z Iranem i popijam domowy kompot rabarbarowy 😎🙈

A, i niestety zapomniałam zabrać ze sobą termometr, więc wstawanie codziennie o 7 poszło w las 😢

Załączniki

• IMG_9905.jpeg
    IMG_9905.jpeg
    45,8 KB · Wyświetleń: 32
Ja mam nadzieje, że owulacja już była wcześniej na dniach tak jak flo pokazuje, bo pojechałam na długi weekend do rodziców 😄 mamy tu jakieś fanki siatkówki? Liga narodów mężczyzn się rozpoczęła, właśnie oglądam mecz z Iranem i popijam domowy kompot rabarbarowy 😎🙈

A, i niestety zapomniałam zabrać ze sobą termometr, więc wstawanie codziennie o 7 poszło w las 😢
oo super, ze mowisz, wlaczam!

A co do wcześniejszej dyskusji, to tez uważam, ze formę lepiej zostawić tak jak jest. Ale fakt, można bardziej kontrolować obecność mamuś u nas. Co innego jak są wywoływane do pomocy, myślę że to wszystkie potrafią docenić, a co innego wpadać na pogaduchy. Bo fakt, raczej żadna z nas nie wpada na mamusiowe fora pogadać o pierdołach. Mam nadzieje, że lada chwila wszystkie wylądujemy na forach ciążowych i wszystkie te staraczkowe problemy odejdą w niepamięć 🥰

reklama
Do góry