koko.sanka
Fanka BB :)
SłonecznySłoneczny czy Złote?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SłonecznySłoneczny czy Złote?
Mam i ja. Stosuje zoviraxRany.. ja znowu mam opryszczkę Myślicie ze opryszczka albo Heviran mogą przeszkodzić w implantacji?
jakie hsg masz, zwykłe czy sono? Kładą Cię do szpitala czy normalnie w gabinecie?Hejo, jutro mam badanie droznosci hsg , dopadł mnie stres czy któraś z was może podzielić się jak to było? Znośnie czy jednak mega ból?
wiesz co mam w szpitalu na NFZ, został mi jeden jajowód pp ciazy pozamacicznej więc chce go sprawdzićjakie hsg masz, zwykłe czy sono? Kładą Cię do szpitala czy normalnie w gabinecie?
Ja miałam sono hsg w gabinecie lekarza, prawie nie bolało, jajowody drożne.
Po leciutko plamiłam, minimalnie i czułam się dobrze.
Hej! Ja miałam sono w klinice. Trochę mnie bolało w trakcie zabiegu, ale dosłownie przez moment. Cały zabieg trwa naprawdę chwilę i po sprawie. Też się bardzo stresowałam, bo nie wiedziałam czego się spodziewać. Po delikatnie plamiłam ale tylko tego dnia kiedy był zabieg.Hejo, jutro mam badanie droznosci hsg , dopadł mnie stres czy któraś z was może podzielić się jak to było? Znośnie czy jednak mega ból?
no właśnie się zaczynam już nakręcać, ale pociesza mnie to,że trwa to tak naprawdę chwilę . A brzuch mocno daje w kość? Jutro idę do pracy na południe.Hej! Ja miałam sono w klinice. Trochę mnie bolało w trakcie zabiegu, ale dosłownie przez moment. Cały zabieg trwa naprawdę chwilę i po sprawie. Też się bardzo stresowałam, bo nie wiedziałam czego się spodziewać. Po delikatnie plamiłam ale tylko tego dnia kiedy był zabieg.
to podejrzewam, że masz zwykłe HSG jak nfz. Powiem Ci tak, to wszystko sprawa indywidualna. Niestety może boleć, ale nie musi. Dświadczenia dziewczyn są bardzo rózne. A masz jakieś zalecenia typu wziac jakieś przeciwbóle przed? albo info, ze będą Ci podawać? Bo nie będą Cię usypiać, nie?wiesz co mam w szpitalu na NFZ, został mi jeden jajowód pp ciazy pozamacicznej więc chce go sprawdzić
Mnie bolało tylko ten moment w trakcie (zdążyłam zacisnąć pięści i zęby a lekarka już mówiła, że koniec), po zabiegu przez chwilę bolało mnie przy chodzeniu, ale później już wszystko dobrze. Brałam jedną tabletkę przeciwbólową zaraz po (zgodnie z zaleceniem lekarza, ale nic nadzwyczajnego tylko zwykły apap).no właśnie się zaczynam już nakręcać, ale pociesza mnie to,że trwa to tak naprawdę chwilę . A brzuch mocno daje w kość? Jutro idę do pracy na południe.
usypiać nie, o lekach przed też nic nie mówił...to podejrzewam, że masz zwykłe HSG jak nfz. Powiem Ci tak, to wszystko sprawa indywidualna. Niestety może boleć, ale nie musi. Dświadczenia dziewczyn są bardzo rózne. A masz jakieś zalecenia typu wziac jakieś przeciwbóle przed? albo info, ze będą Ci podawać? Bo nie będą Cię usypiać, nie?