reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Mnie bolało tylko ten moment w trakcie (zdążyłam zacisnąć pięści i zęby a lekarka już mówiła, że koniec), po zabiegu przez chwilę bolało mnie przy chodzeniu, ale później już wszystko dobrze. Brałam jedną tabletkę przeciwbólową zaraz po (zgodnie z zaleceniem lekarza, ale nic nadzwyczajnego tylko zwykły apap).
obym i ja przestrwała 😊 i oby okazało się że jedyny jest drozny , innej opcji nie ma 🙏

reklama
Dziewczyny jak zinterpretowały byście wypis? Zastanawiam się czy "uwolnienie zrostu sieci..." To opis zabiegu czyli, że planowali drożność i uwolnić ewentualne zrosty czy to opis tego co zrobili podczas laparo, czyli że taki zrost był i go uwolnili? 🤔
Chyba opis tego co zrobili myślę 🤔
obym i ja przestrwała 😊 i oby okazało się że jedyny jest drozny , innej opcji nie ma 🙏
Trzymam kciuki 🤞🤞✊✊

reklama
Do góry