Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja picka i pół strucli truskawkowej!Czy ktoś dziś też ma dzień węgli? @LadyCaro?
Tosty na śniadanie, na obiad 3 porcje Carbonary, potem tabliczka czekolady, a teraz picka.
A miałam mieć lekkostrawna dietę do histerolaparoskopii. Coś czuję, że będą mnie tam tydzień trzymać żeby jelita wyczyścić
Dziękuję przepraszam jak głupio zapytam-znam lek acc, ale to na zapalenie oskrzeli, dróg oddechowych. Czy to ten?Polecam acc dawać do 3 razy po dwie tabletki. Stary tez miał i udało się poprawić
TenDziękuję przepraszam jak głupio zapytam-znam lek acc, ale to na zapalenie oskrzeli, dróg oddechowych. Czy to ten?
tak działa na rozrzedzenie wszelkich wydzielinDziękuję przepraszam jak głupio zapytam-znam lek acc, ale to na zapalenie oskrzeli, dróg oddechowych. Czy to ten?
ja zeżarłam kanapki i pizzę mrożoną, też same węgleCzy ktoś dziś też ma dzień węgli? @LadyCaro?
Tosty na śniadanie, na obiad 3 porcje Carbonary, potem tabliczka czekolady, a teraz picka.
A miałam mieć lekkostrawna dietę do histerolaparoskopii. Coś czuję, że będą mnie tam tydzień trzymać żeby jelita wyczyścić
Na razie wygrywamja zeżarłam kanapki i pizzę mrożoną, też same węgle
Ja ciasto, lód, chipsy, podwójna poracja obiadu Matko bosko nie wiem co się dzieje, nie wiem jak to zatrzymaćCzy ktoś dziś też ma dzień węgli? @LadyCaro?
Tego nie da się zatrzymaćJa ciasto, lód, chipsy, podwójna poracja obiadu Matko bosko nie wiem co się dzieje, nie wiem jak to zatrzymać