Kasienkaol
Fanka BB :)
Gratulacje spokojnej ciążyNo więc aktualizacja. Robiłam drugi, ten o czułości 25, a rano czułość 10. Zdj z teraz no więc to chyba jednak prawda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje spokojnej ciążyNo więc aktualizacja. Robiłam drugi, ten o czułości 25, a rano czułość 10. Zdj z teraz no więc to chyba jednak prawda
Tak, to ja Wybacz, że dopiero teraz odpisuje, ale cały dzień balowałam@Avy Ty coś wspominałaś o braciach Rodzeń, prawda? Jesteś na tej diecie?
wow, bardzo dobre wyniki a coś mówiła o aglutynacji?My już po. Z „naszego bociana” tylko podstawowe. Niby kobietka z nami konsultowała, nie jest najgorzej. Jak któraś z was ma jakieś przemyślenia, to chętnie przyjmę
Jest jakaś aglutynacja, ale nie ma się chyba co przejmować. Plemników o szybkim ruchu mogłoby być pewnie więcej, ale to już czepianie się. Dużo wody, trochę l-karnityny. Jest bardzo dobrze.My już po. Z „naszego bociana” tylko podstawowe. Niby kobietka z nami konsultowała, nie jest najgorzej. Jak któraś z was ma jakieś przemyślenia, to chętnie przyjmę
Też nie działa, już próbowałama polibiotic? I najlepsze u mnie to papka z rozpuszczonej polopiryny bezpośrednio na pryszcza - działa najszybciej.
Tak, że jest mały % takich posklejanych, ale luźna bielizna i jakieś suple powinny załatwić sprawęwow, bardzo dobre wyniki a coś mówiła o aglutynacji?
No powiedziała, że tych jest mało, ale mamy się nie martwić, bo wszystko jest w granicach normy.Jest jakaś aglutynacja, ale nie ma się chyba co przejmować. Plemników o szybkim ruchu mogłoby być pewnie więcej, ale to już czepianie się. Dużo wody, trochę l-karnityny. Jest bardzo dobrze.
no i super aglutynacja pierwszego stopnia to nic strasznegoTak, że jest mały % takich posklejanych, ale luźna bielizna i jakieś suple powinny załatwić sprawę
Polecam acc dawać do 3 razy po dwie tabletki. Stary tez miał i udało się poprawićTak, że jest mały % takich posklejanych, ale luźna bielizna i jakieś suple powinny załatwić sprawę