reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
My już po. Z „naszego bociana” tylko podstawowe. Niby kobietka z nami konsultowała, nie jest najgorzej. Jak któraś z was ma jakieś przemyślenia, to chętnie przyjmę 💙

Załączniki

• IMG_7432.jpeg
    IMG_7432.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 124
@Avy Ty coś wspominałaś o braciach Rodzeń, prawda? Jesteś na tej diecie?
Tak, to ja 😉 Wybacz, że dopiero teraz odpisuje, ale cały dzień balowałam 😁
Stosuje się do ich zaleceń, ale dodatkowo gin, do którego kiedyś przypadkowo trafiłam mówił, że kluczowe przy PCOS jest odstawienie nabiału. Więc dodatkowo wywaliłam cały nabiał. Teraz moja waga już mocno spadła, więc zdarzają mi się odstępstwa od diety, jednak na co dzień jej pilnuje.

My już po. Z „naszego bociana” tylko podstawowe. Niby kobietka z nami konsultowała, nie jest najgorzej. Jak któraś z was ma jakieś przemyślenia, to chętnie przyjmę 💙
Jest jakaś aglutynacja, ale nie ma się chyba co przejmować. Plemników o szybkim ruchu mogłoby być pewnie więcej, ale to już czepianie się. Dużo wody, trochę l-karnityny. Jest bardzo dobrze.

reklama
Do góry