koko.sanka
Fanka BB :)
Maść ichtiolowa i zaklej plasterkiem, powinna wyciągnąć pryszczeDejcie cos na podskorne bolące pryszcze bo mnie popierdoli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maść ichtiolowa i zaklej plasterkiem, powinna wyciągnąć pryszczeDejcie cos na podskorne bolące pryszcze bo mnie popierdoli
Bez rp możesz jeszcze benzacne 10% zastosowaćDejcie cos na podskorne bolące pryszcze bo mnie popierdoli
Maść ichtiolowa i zaklej plasterkiem, powinna wyciągnąć pryszcze
Bez rp możesz jeszcze benzacne 10% zastosować
No właśnie nie działa nic na mnie.Maść cynkowa, acnederm, sudokrem.
Na mnie akurat nic nie działa. Ale na twarzingu polecają bardzo.
Nie, to kriotransfer, 5dniowy zarodek, nie przyjmowałam ovitrelle, dzisiaj rano powtorzylam test i jest druga kreska znowu5 dpt - to po transferze, a jak miała transfer świeży to może być ovitrelle jeszcze
To chyba zależy od tego iludniowy był
Dobrze rozumujesz, zarodek byl 5dniowyAle ona jest po transferze, więc to tak jakby byla 8 lub 10 dni po? Tak ? Czy źle rozumuje?
5 dzien po transferzeJezuuuuu... dziewczyna wstawia pozytywny test 5dpo. JA JESTEM 5 dpo. Moja silna wola słabnie. Od razu zachciało mi się sikać
a polibiotic? I najlepsze u mnie to papka z rozpuszczonej polopiryny bezpośrednio na pryszcza - działa najszybciej.No właśnie nie działa nic na mnie.
Dobrze, że już koniec tej stymulacji bo mnie to wykańcza