Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś zjadłam w pracy 4 bułki i zupę, więc chyba się liczy a teraz jestem w szale gotowania bo rodzice na obiad przychodzą jutroCzy ktoś dziś też ma dzień węgli? @LadyCaro?
Tosty na śniadanie, na obiad 3 porcje Carbonary, potem tabliczka czekolady, a teraz picka.
A miałam mieć lekkostrawna dietę do histerolaparoskopii. Coś czuję, że będą mnie tam tydzień trzymać żeby jelita wyczyścić
Dziękuję!tak działa na rozrzedzenie wszelkich wydzielin
Czy ktoś dziś też ma dzień węgli? @LadyCaro?
Tosty na śniadanie, na obiad 3 porcje Carbonary, potem tabliczka czekolady, a teraz picka.
A miałam mieć lekkostrawna dietę do histerolaparoskopii. Coś czuję, że będą mnie tam tydzień trzymać żeby jelita wyczyścić
Tak. To lek na rozrzedzanie wydzieliny. Gdziekolwiek jest. Właśnie pomaga przy leczeniu gęstego kaszlu itp ma zadanie rozrzedzic wydzielinę by lepiej się odkrzusilo?Dziękuję przepraszam jak głupio zapytam-znam lek acc, ale to na zapalenie oskrzeli, dróg oddechowych. Czy to ten?
Ja i ja.... jem frytkiJesteście podłe, ja tu próbuję schudnąć
Ja dzisiaj w pracy kanapka i do tego łosoś, w domu zjedliśmy lody, potem zjedliśmy maczka i teraz odpoczywamy jutro post XDCzy ktoś dziś też ma dzień węgli? @LadyCaro?
Chyba z dupyJesteście podłe, ja tu próbuję schudnąć
Gratulacje!Trochę przymazane ale ręce mi się trzęsły. Kurde możliwe żeby to było fałszywe?
Dejcie cos na podskorne bolące pryszcze bo mnie popierdoli
z dupy teżChyba z dupy