reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

no właśnie ja też staram się te 10minut przynajmniej jednak leżeć ale nudzi mi się więc zazwyczaj bierzemy do wyra telefon bym mogła sobie forum sklonować dla zabicia czasu 😁

Ale jak już muszę wstać to mam wyrzuty sumienia że pewnie nic z tego seksu a tak chyba nie jest tak do końca 🤦🏻‍♀️
na pewno nie tak więc nie ma co mieć wyrzutów sumienia 😉

Trochę tak jak @LadyCaro napisała - skoro można się łudzić, że to może pomóc to czemu nie😅 ale na pewno nie jest to gwarancja sukcesu.

Ja mam ułatwione zadanie bo Stary jest mega przytulaśny, więc najczęściej to tak naturalnie wychodzi, że się poprzytulamy i pogadamy o czymś i czas zleci. Ewentualnie wysyłam go pierwszego samego pod prysznic jak za szybko się poderwie😉

reklama
Skoro już pojawił się temat "strategii" to jak z tym trzymaniem nóg w górze/leżeniu po? Bo też niby nic nie daje i podobno plemniory praktycznie od razu się dostają gdzie trzeba ale zawsze jakoś czuję strach po seksie wstawać 🫣

Leżycie czy raczej nie zwracanie na to większej uwagi?
Nie leżałam 😝
Jeśli mogę się odezwać 🤣 Ciężko się z wami rozstać staraczki

Skoro już pojawił się temat "strategii" to jak z tym trzymaniem nóg w górze/leżeniu po? Bo też niby nic nie daje i podobno plemniory praktycznie od razu się dostają gdzie trzeba ale zawsze jakoś czuję strach po seksie wstawać 🫣

Leżycie czy raczej nie zwracanie na to większej uwagi?
Mi jeden lekarz powiedział że powinno się poleżeć 10 min z poduszką pod tyłkiem żeby zrobić taki jakby kąt do góry. Ale gość sypał takimi tekstami że byłam u niego tylko ten jeden jedyny raz i więcej nie wróciłam. Jego metodą sprawdzenia nasienia w domu było zaobserwować czy jeśli miałabym spermę na brzuchu to spłynie czy nie spłynie 🤦‍♂️ także w kwestii leżenia też nie wiem czy mu wierzyć

Mi jeden lekarz powiedział że powinno się poleżeć 10 min z poduszką pod tyłkiem żeby zrobić taki jakby kąt do góry. Ale gość sypał takimi tekstami że byłam u niego tylko ten jeden jedyny raz i więcej nie wróciłam. Jego metodą sprawdzenia nasienia w domu było zaobserwować czy jeśli miałabym spermę na brzuchu to spłynie czy nie spłynie 🤦‍♂️ także w kwestii leżenia też nie wiem czy mu wierzyć
ale jako że jestem na etapie że chwytam się już wszystkiego co może pomóc to staram się leżeć z tą poduszką pod dupą 🤣🤣

jebłam. Moze on tak upłynnienie sprawdza? :D

w sumie dużo zależy od brzucha 🤣🤣🤣🤣

w sumie dużo zależy od brzucha 🤣🤣🤣🤣
Paint Belly GIF

właśnie chciałam Cię wywołać! 😅 Ok czyli przynajmniej na punkcie tego nie muszę fiksować
Wydaje mi się, że nie. Ja też o tym myślałam, że może powinnam tak robić by zajść. Tylko, że u mnie to było w ten sposób, że praktycznie od razu wypływało to co wlecialo 😅 Także od razu papier pod Grażynę i zaraz wstawałam do toalety co by prześcieradło suche było 🤣

reklama
Do góry