Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to dobrze, ze internet jest pełen wariatek które są otwarte na takie rozmowy ja się na początku tez stresowałam, ze przecież to wszystko wypływa praktycznie od razu i jak ma z tego wyjść bobasWydaje mi się, że nie. Ja też o tym myślałam, że może powinnam tak robić by zajść. Tylko, że u mnie to było w ten sposób, że praktycznie od razu wypływało to co wlecialo Także od razu papier pod Grażynę i zaraz wstawałam do toalety co by prześcieradło suche było
też się pytam@Tralalala25 gdzie ta beta?
Mi na transferze, co prawda to nie etap plemników tylko dalej, ale pytałam się po co to leżenie po. Pielęgniarka powiedziała, że to dla głowy właśnie. Dziewczyny najczęściej za granicą, to od razu wstawały i się ubierałyna pewno nie tak więc nie ma co mieć wyrzutów sumienia
Trochę tak jak @LadyCaro napisała - skoro można się łudzić, że to może pomóc to czemu nie ale na pewno nie jest to gwarancja sukcesu.
Ja mam ułatwione zadanie bo Stary jest mega przytulaśny, więc najczęściej to tak naturalnie wychodzi, że się poprzytulamy i pogadamy o czymś i czas zleci. Ewentualnie wysyłam go pierwszego samego pod prysznic jak za szybko się poderwie
ja też ale mój mi trochę zabrania bo zabawa się kończy za szybkoA i tak najlepszy mam fun jak jestem na starym :d
O Jezu Chryste! Ile ja się o tym naczytałam w internetach! Dlaczego nie trafiłam tu wcześniej??!Jak to dobrze, ze internet jest pełen wariatek które są otwarte na takie rozmowy ja się na początku tez stresowałam, ze przecież to wszystko wypływa praktycznie od razu i jak ma z tego wyjść bobas
lepiej późno niż wcaleO Jezu Chryste! Ile ja się o tym naczytałam w internetach! Dlaczego nie trafiłam tu wcześniej??!
A to mnie właśnie zastanawiało, bo też mam tyłozgięcie... skoro macica jest skierowana bardziej w kierunku pleców niż brzucha, to czy właśnie nie powinno się leżeć na plecach?Ja mam tyłozgiecie i w płodne bzykamy się na pieska i potem leżę 15 min na brzuchu
Chętnie się dowiem ja to i leżę nieraz na bokuA to mnie właśnie zastanawiało, bo też mam tyłozgięcie... skoro macica jest skierowana bardziej w kierunku pleców niż brzucha, to czy właśnie nie powinno się leżeć na plecach?