anyżowa
Fanka BB :)
Kciuki ️️Krew pobrana, do 15 wyniki mają być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki ️️Krew pobrana, do 15 wyniki mają być
afirmować, nie marudzić, nie myśleć racjonalnieDobra jestem namówiłaś mnie
Afirmacja pełna para, a ja nawet nie wiem czy będę się z mężem na plodne widziala..
Zapomniałaś dodać trzonować ile wlezieafirmować, nie marudzić, nie myśleć racjonalnie
a to fakt!Zapomniałaś dodać trzonować ile wlezie
I jeszcze jeden wykrzyknik, bo cztery na mój poziom podekscytowania to za mało!a to fakt!
Choć akurat i Tobie, i mnie, to już w tym cyklu nie pomoże!
Dawać te betę! Musi być przed 14:30, bo o tej mam spotkanie!
odświeżam, odświeżam!I jeszcze jeden wykrzyknik, bo cztery na mój poziom podekscytowania to za mało!
jak będą po 14:30 to oznaczacie mnie proszę, żebym szybko znalazła po spotkaniu!odświeżam, odświeżam!
a Wy @Bolilol trzonujecie ile wlezie czy co 2 dni w okolicach owu? Bo ja już sama nie wiem jak robić żeby było dobrzea to fakt!
Choć akurat i Tobie, i mnie, to już w tym cyklu nie pomoże!
Dawać te betę! Musi być przed 14:30, bo o tej mam spotkanie!
yes ma’amjak będą po 14:30 to oznaczacie mnie proszę, żebym szybko znalazła po spotkaniu!
!!!