Belferka
Fanka BB :)
Piękna krecha! Gratulacje cudowne zamknięcie miesiąca!Trochę przymazane ale ręce mi się trzęsły. Kurde możliwe żeby to było fałszywe?
Ależ z tej kreski będzie wysoka beta!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna krecha! Gratulacje cudowne zamknięcie miesiąca!Trochę przymazane ale ręce mi się trzęsły. Kurde możliwe żeby to było fałszywe?
Nie było mi nigdy dane widzieć tak intensywnej krechy gratulacjeTrochę przymazane ale ręce mi się trzęsły. Kurde możliwe żeby to było fałszywe?
Teoretycznie nie jedną dziewczynę już oszukały testy, nie masz żadnego innego?Trochę przymazane ale ręce mi się trzęsły. Kurde możliwe żeby to było fałszywe?
no takiej fałszywej kreski to ja w życiu nie widziałem idziesz na bete?Trochę przymazane ale ręce mi się trzęsły. Kurde możliwe żeby to było fałszywe?
Ale wyraźna krecha! Kiedy powinnaś mieć okres?Trochę przymazane ale ręce mi się trzęsły. Kurde możliwe żeby to było fałszywe?
Ja tez bede podbijać@LadyCaro nie żeby coś, tylko tak chciałam zapytac czy widzisz jak się cały miesiąc staram, mimo dram i takich tam, podbić średnią stron na wątku ??? liczę na rewanż
Mam jeszcze kilka sprawdzę jak uzbieram coś w pęcherzu kurde z jednej jestem zaskoczona bo serio się nie spodziewałam, szczęśliwa ale strasznie się boje, żeby nie było powtórkiTeoretycznie nie jedną dziewczynę już oszukały testy, nie masz żadnego innego?
Ale po cichu gratuluje
JutroAle wyraźna krecha! Kiedy powinnaś mieć okres?
Jutro dopiero, bo chce zrobić przyrost. A dzisiaj za kółko nie wsiądę bo ledwo telefon mogę utrzymaćno takiej fałszywej kreski to ja w życiu nie widziałem idziesz na bete?
ale krecha!! gratulacje!Trochę przymazane ale ręce mi się trzęsły. Kurde możliwe żeby to było fałszywe?