reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Rozumiem to w 100%, naprawdę 😔
Pamiętaj, że skoro teraz ci wyszła tak wyraźna krecha, to na pewno wyjdzie ci kreska nawet z rozwodnionego moczu ❤️ Czekam na test!
Swoją drogą, jak dobrze pamiętam, to ty w ogóle miałaś wątpliwości czy owulacja była, prawda?
Dokładnie, z temperatury wogole nie wskazywało na nią, ale też pisałam chyba w tym tygodniu że termometr chyba mi szwankował. Pik pokazało, a na badanie proga nie poszłam bo byłam załamana 😄

reklama
@Justyna1996 Gratulacje!! Piękna kreska.
Ale powiem Ci, ze takem czuła 😅 jak tak nie chciałaś zrobić tego testu wcześniej to myślałam, ze jak już zrobisz to będzie pozytyw :)
Mąż czuł, Ty czułaś tylko mnie intuicja oszukała 😄 tak oszukiwać może 🥰 boje się dziękować za gratulacje, bo mam straszne obawy, więc dziękuję dziewczyny za ogrom wsparcia jakie tu dostałam ❤️

reklama
Do góry