reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Mam jeszcze kilka 😅 sprawdzę jak uzbieram coś w pęcherzu 😆 kurde z jednej jestem zaskoczona bo serio się nie spodziewałam, szczęśliwa ale strasznie się boje, żeby nie było powtórki
Rozumiem to w 100%, naprawdę 😔
Pamiętaj, że skoro teraz ci wyszła tak wyraźna krecha, to na pewno wyjdzie ci kreska nawet z rozwodnionego moczu ❤️ Czekam na test!
Swoją drogą, jak dobrze pamiętam, to ty w ogóle miałaś wątpliwości czy owulacja była, prawda?

Przecież to pozytyw jak w mordę strzelił😍🤩😍 A co z tą szyjką? Kiedy beta? Opis objawów plis 🌷🪻⚘️
Z szyjka było tak, że przed wczoraj jakby się obniżyła, a wczoraj jak sprawdzałam to jakby była wyżej i tak jakby twarda, ale jednak lekko otwarta? No nie wiem jak to opisać. Beta jutro 🙂 objawy no też ciężko mi powiedzieć, bo wszystkie zmiany zwalalam na to wcześniejsze poronienie. No ale, kłuły mnie jajniki to lewy to prawy już tak dzień po owulacji, 7 DPO zaczęłam czuć jakby mnie ktoś od środka po macicy tak palcami smyral i wczoraj mi się to nasiliło (już nawet zaczęłam się zastanawiać czy to nie jakaś infekcja) no i od tego poniedziałku przez trzy dni jakoś ogromny głód i jednocześnie mnie mdliło. A od dwóch dni senność po południu co u mnie to rzadkość. To by było chyba na tyle A i jeszcze duże niebieskie żyły na biodrach (w pierwszej ciąży miałam tak samo) rany no nie wierzę 🥰

reklama
Do góry