królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Przecież to pozytyw jak w mordę strzelił A co z tą szyjką? Kiedy beta? Opis objawów plis ⚘️Trochę przymazane ale ręce mi się trzęsły. Kurde możliwe żeby to było fałszywe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież to pozytyw jak w mordę strzelił A co z tą szyjką? Kiedy beta? Opis objawów plis ⚘️Trochę przymazane ale ręce mi się trzęsły. Kurde możliwe żeby to było fałszywe?
Rozumiem to w 100%, naprawdęMam jeszcze kilka sprawdzę jak uzbieram coś w pęcherzu kurde z jednej jestem zaskoczona bo serio się nie spodziewałam, szczęśliwa ale strasznie się boje, żeby nie było powtórki
czujesz jakieś objawy?Trochę przymazane ale ręce mi się trzęsły. Kurde możliwe żeby to było fałszywe?
Po takich krechach wyjdzie Ci kazdy test bez względu na to ile siuśki trzymasz. Suuuuuper zakończenie m-ca .Mam jeszcze kilka sprawdzę jak uzbieram coś w pęcherzu kurde z jednej jestem zaskoczona bo serio się nie spodziewałam, szczęśliwa ale strasznie się boje, żeby nie było powtórki
Gratulacje!Jutro
A w pierwszej chwili myślałam, że to owulacyjny - taka krecha@Justyna1996 Gratulacje
Z szyjka było tak, że przed wczoraj jakby się obniżyła, a wczoraj jak sprawdzałam to jakby była wyżej i tak jakby twarda, ale jednak lekko otwarta? No nie wiem jak to opisać. Beta jutro objawy no też ciężko mi powiedzieć, bo wszystkie zmiany zwalalam na to wcześniejsze poronienie. No ale, kłuły mnie jajniki to lewy to prawy już tak dzień po owulacji, 7 DPO zaczęłam czuć jakby mnie ktoś od środka po macicy tak palcami smyral i wczoraj mi się to nasiliło (już nawet zaczęłam się zastanawiać czy to nie jakaś infekcja) no i od tego poniedziałku przez trzy dni jakoś ogromny głód i jednocześnie mnie mdliło. A od dwóch dni senność po południu co u mnie to rzadkość. To by było chyba na tyle A i jeszcze duże niebieskie żyły na biodrach (w pierwszej ciąży miałam tak samo) rany no nie wierzęPrzecież to pozytyw jak w mordę strzelił A co z tą szyjką? Kiedy beta? Opis objawów plis ⚘️
A wiesz, że sama sprawdzałam czy nie pomyliłam?A w pierwszej chwili myślałam, że to owulacyjny - taka krecha