no ja pewnie bym chuchała na ciążę, ale jak ktoś się dorbze czuje i w ogóle to pewnie nie myśli w takich kategoriach...
Podejrzewam, że mój brat i jego żona nie stoją w tłumie tylko gdzieś dalej no i mój brat mega dba o żonę. I ona w sumie póki co się dobrze czuje, ma mdłości troche, ale to całe objawy
Ja przy pierwszej ciąży późno się dowiedziałam, wiec na początku jeszcze piłam alkohol, jadłam "niedozwolone" rzeczy i jeszcze na początku 9 miesiąca kończyliśmy remont, więc malowałam ściany, przeprowadzałam się i jeździłam załatwiać jakieś formalności, a ciąża zakończona bez problemu. Przy drugiej wiedziałam od razu, więc od razu się pilnowałam, a poroniłam. Nie ma reguły
Chociaż rzeczywiście lepiej samemu wilka z lasu nie wywoływać.
A ja zawsze marzyłam o bliźniętach
A ja nie zdecydowałabym się, jak by dawali wybór, bo to więcej roboty na raz i auto by trzeba zmieniać i warunki lokalowe trudniej zorganizować
Ale jakby się napatoczyły bliźniaki to bym się cieszyła
Wtedy trzeba już spiąć dupę i tyle
Mam znajomych, on miał dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa, i wspólnie mieli jedno. Nie chciał więcej dzieci. Mieszkanie mieli kupione na kredyt 2 pokojowe. Ale ona się uparła, że jeszcze jedno, że dadzą radę. Zgodził się. I bach bliźniaki
To jest w ogóle zadziwiające, jak często jednak się trafiają te ciąże mnogie. Niby trochę ponad 1%, ale ja w swoim otoczeniu znam aż 5 par z bliźniakami.
Odpowiedziałaś jej, że też sobie nie wyobrażasz jej w roli babci bliźniaków?
skąd się bierze w ludziach taka chamówa, brak słów… Jak czytam czasami jakie komentarze i straszne sytuacje spotykają tutaj niektóre dziewczyny to aż mi się źle robi
Mnie w 9 miesiącu ciąży teściowa kazała po siebie jechać do galerii handlowej w upale ponad 30 stopni po zakupach , a jak jej córka była rok później w ciąży to już od początku ósmego mi teściowa tłumaczyła, że ona nie prowadzi, bo to niebezpieczne i coś mogłoby jej się stać, jak się źle poczuje
Aż mi się przypomniały czasy jak pracowałam w sklepie i jeden klient właśnie taką sałatkę mi przynosił
ogólnie jak tak sięgnę wstecz to jeden sałatki, drugi kiełbasy z grilla, chyba musiałam wyglądać na niedożywioną
Albo podryw na szamkę
(na mnie by zadziałał
)