reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Mogło skończyć się o wiele gorzej, bo akurat zjeżdżałam z górki.. koło zaczęło trzeszczeć, błotnik wyskoczył poza rower, wtedy zwolniłam a koło po prostu pękło. Nie mam pojęcia jak...
Po prostu się zatrzymałyśmy. Dziecku (i mnie 🤣🤣🤣) nic się nie stało... ale dawałam 4 km na pieszo z trójką dzieciorów do domu. Rower zostawiłam w lesie... a że dwulatka miała właśnie zaczynać porę na drzemkę, to od połowy drogi ją niosłam...
Takie przygody z ciotką 🫣

Miałam mega zagwozdkę co zjeść na obiad, nie wiedziałam czy makaron z czymś czy frytki z czymś… a potem uznałam, że życie jest za krótkie, żeby się pierdzielić w takie konwenanse i voila :D
Też miałam rozkmine z obiadem. No ale jednak zdecydowałam, że znowu zrobię makaron z kurczakiem i szpinakiem. Bez kitu, mogę jeść codziennie. Ostatnio robię co najmniej 2 raz w tygodniu 😂 tylko dzieciom coś innego bo na to już nie mogą patrzeć 😂

Też miałam rozkmine z obiadem. No ale jednak zdecydowałam, że znowu zrobię makaron z kurczakiem i szpinakiem. Bez kitu, mogę jeść codziennie. Ostatnio robię co najmniej 2 raz w tygodniu 😂 tylko dzieciom coś innego bo na to już nie mogą patrzeć 😂
ja na studiach jadłam dzień w dzień makaron ze szpinakiem i fetą :D do tej pory kocham

A u mnie fajnie dzionek się rozpoczął... mąż wrocil o świcie z wyjazdu, wpadł seksik, odrazu lepszy dzień...zakupy... i obiad z wczoraj....także dziś będę w ogródku robić szczepy visty do donic, bo widziałam, że fajnie sobie ludzie hodują te kwiatki, jak tylko uwinę się z praniem ...jest wiaterek i słońce więc na prawdę aura zachęca do życia 😉🥰
Ogolnie do bólu brzuszka doszły cycki, i wrażliwe sutki, czyli jak co cykl gdy prog rośnie 🤣😂 a wykresik jeszcze taki tam.

Załączniki

• Screenshot_20230629_145632_Flo.jpg
    Screenshot_20230629_145632_Flo.jpg
    121,9 KB · Wyświetleń: 52
totalnie rozumiem, ja przez 2 tyg katowałam proteinową pizzę z profilu teamzuzannkov xd

reklama
Do góry