Tralalala25
Fanka BB :)
polecamDlaczego nigdy wcześniej o tym nie pomyślałam??!!! Wygląda super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
polecamDlaczego nigdy wcześniej o tym nie pomyślałam??!!! Wygląda super
no faktycznie trochę niefortunnieA u mnie dzień przypału ciąg dalszy. Beznadziejnie sobie poukładałam rozmowy rekrutacyjne na dzień w biurze - zamiast na dzień w domu - i teraz stresuje się siedząc w tzw. akwariach, czy ktoś mnie przyczai
Drożność - taki ból 3-4/10, nic przyjemnego, ale do przejścia. Przed wzięłam ketonal i no spe. Jajowody były drożne, więc to może też miało wpływ na moje odczucia. Nie bój się - to ważne badanie.
Jak w ogóle poszła drożność? Nie pamiętam czy pisałaś. Te muszę się zapisać na to więc zastanawiam się czy boli
ktoś tu lubi życie na krawędziA u mnie dzień przypału ciąg dalszy. Beznadziejnie sobie poukładałam rozmowy rekrutacyjne na dzień w biurze - zamiast na dzień w domu - i teraz stresuje się siedząc w tzw. akwariach, czy ktoś mnie przyczai
Och to szalone życie po 30 <3ktoś tu lubi życie na krawędzi
Pjona u mnie 3 dni po i od wczoraj ból miesiączkowy i takie wzdęcie i gazy że hej.... ani bobu ani fasolki mi nie trzebaJa wtrącę temat,jestem jakieś 4DPO (17DC) a tak mnie ciągnie i kluje w dole brzucha po prawej stronie wiadomo ze głowa działa, chyba zwariuje do 7.07
tak, wiem już się pogodziłam z tą myślą że trzeba zrobić i już nawet tak sobie wykręciłam że pewnie bez tego nie ma co próbować a za rogiem urodzinowa owulacja! W pełnie chyba nawetDrożność - taki ból 3-4/10, nic przyjemnego, ale do przejścia. Przed wzięłam ketonal i no spe. Jajowody były drożne, więc to może też miało wpływ na moje odczucia. Nie bój się - to ważne badanie.
Też tak miałam na początku chyba że i to mi się porąbało,ale raczej nie sądzęPodziwiam osoby, które wiedzą o co chodzi z tym badaniem szyjki. Dla mnie tam w środku to jest jeden wielki bałagan