reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
ja polecam termometr firmy microlife, ważne aby pokazywał 2 miejsca po przecinku
i pytanie zasadnicze - gdzie mierzyłaś tą temperaturę i czy robiłaś to poprawnie? 😅
o to muszę go sprawdzić, mierzyłam w ustach coprawda, ale poprawnie :) ja mam od zawsze jakiegoś pecha do termometrów, wszystkie się na mnie buntują :D

ok faktycznie
pytam, bo wiem że coś takiego jak spadek implantacyjny wcale nie jest potwierdzone i nie można się tym sugerować, ale u mnie w szczęśliwym cyklu miałam taki spadek (po czym później temperatura szła już tylko w górę), a np. teraz kiedy nie było ciąży, to spadku po owulacji nie miałam żadnego 🤔
Na ovufriend są bardzo rozne wykresy ze spadkiem i bez zakończone ciążą. Ogolnie czytałam, ze zdarza się spadek przy implantacji ale nie musi występować, także nie ma co się sugerować. U mnie jak 12 dni po negatyw to ta temperatura 13 i 14 nawet jak wzrasta to i tak w głebi duszy wiem, że nici z tego.

Tez się umawiam !
Kurde ja byłam taka pewna w pierwszym cyklu ze się uda ze tez miałam umówiona wizytę ciążowa… i tak ze trzy cykle przesuwałam i się poddałam xD Powiem więcej, jednym z ważniejszych powodów dla których chciałam zmienić stary samochód na nowy było to, ze stary nie ma isofixa…. No to ten… najwyżej zostanę bezdzietną lambadziarą ale w super aucie z isofixem :D

Kurde ja byłam taka pewna w pierwszym cyklu ze się uda ze tez miałam umówiona wizytę ciążowa… i tak ze trzy cykle przesuwałam i się poddałam xD Powiem więcej, jednym z ważniejszych powodów dla których chciałam zmienić stary samochód na nowy było to, ze stary nie ma isofixa…. No to ten… najwyżej zostanę bezdzietną lambadziarą ale w super aucie z isofixem :D
Widocznie jeszcze coś dobrego na Ciebie i Twojego przyszłego Kropka czeka :) Jak to się wydarzy to zobaczysz, że widocznie tak musiało wszystko być ;* Życzę Ci, żebyś już jak najszybciej spotkała się z ginem! :D

Uf nadrobiłam zaległości 😂😂 wgl dziewczyny trzymam mocno kciuki 🥰🥰🥰 jestem właśnie na etapie zamawiania testów i ciążowych i owulacyjnych, bo już powoli się kończą no i jeszcze zamawiam termometr owulacyjny z microlife, jeden już mam kupiony w aptece. Wysłałam męża kiedyś kupić i mówiłam, że raczej więcej niż 50 Ziko nie wyda i żeby miał dwa miejsca po przecinku pry pomiarach. On wraca, raz jak poszedł przyniósł mi testy owulacyjne i szczęśliwy że tylko 15 zł dał, a drugi raz jak kupował to kupił za 80 zł taki co na zdjęciu i po ptokach z mierzenia bo nic nie da się wyczytać dokładnie 😂😂

Załączniki

• IMG_20230602_125631.jpg
    IMG_20230602_125631.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry