królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Flo, ovufriend, moj kalendarzyk, premomMogę wiedzieć w czym robicie te wykresy?
Ten co wrzuciłam to flo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Flo, ovufriend, moj kalendarzyk, premomMogę wiedzieć w czym robicie te wykresy?
haha, ja im więcej testów mam w domu tym więcej ich robię myślałam, że te premomy na długo starczą, ale ewidentnie rosnąca ilość testów zmniejsza ilość rozsądku xdMam pinki jeszcze, ale pomysłałam, że jest jeszcze czas by je zużyć. Narazie nasikam sobie jeszcze wieczorem, tych pasków mi nie szkoda (w paczce 20 szt-można szaleć)
a we wcześniejszych cyklach miałaś też taki spadek 7/8 dpo?Wszystkie 3 zdjecia są po min, 3 min i ostatnie przed 5 min...i coś widać, ale myślę, ze to fabryczna . Za to po Twoich testach zapaliło się światełko nadziei
Tym bardziej, że wykres nic nie zdradza narazie.
Nawet się nie oszukuję, że zostaną jakieś na kolejny cyklhaha, ja im więcej testów mam w domu tym więcej ich robię myślałam, że te premomy na długo starczą, ale ewidentnie rosnąca ilość testów zmniejsza ilość rozsądku xd
nie będą potrzebne!Nawet się nie oszukuję, że zostaną jakieś na kolejny cykl
Raczej wcześniej spadek był albo jakiś zygzak albo nie wiadomo co.a we wcześniejszych cyklach miałaś też taki spadek 7/8 dpo?
ok faktycznieRaczej wcześniej spadek był albo jakiś zygzak albo nie wiadomo co.
DziękujęFlo, ovufriend, moj kalendarzyk, premom
Ten co wrzuciłam to flo
ja polecam termometr firmy microlife, ważne aby pokazywał 2 miejsca po przecinkuDziewczyny a jaki termometr polecacie do mierzenia temperatury? Kupiłam jakiś elektroniczny w aptece, niby miał być do kontroli owu, ale chyba trafiłam na jakąś dziadówę, bo gnojek jeden mi pokazuje temperaturę 34*C