Tralalala25
Fanka BB :)
@black_angel jest po owu, ale to chyba wiele nie zmienia, nospa jest dosyć bezpiecznym lekiem. Jeśli się mylę to mnie poprawnospa przed owu raczej nie powinna zaszkodzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@black_angel jest po owu, ale to chyba wiele nie zmienia, nospa jest dosyć bezpiecznym lekiem. Jeśli się mylę to mnie poprawnospa przed owu raczej nie powinna zaszkodzić
Można, nawet przy transferze zlecają plus relaniumA mnie boli brzuch i to dość mocno, nospa to dobry pomysł na tym etapie?Właśnie zagryzłam to wafelkami
Aaa, to musiałam pomylić wykresy z kimś innym@black_angel jest po owu, ale to chyba wiele nie zmienia, nospa jest dosyć bezpiecznym lekiem. Jeśli się mylę to mnie popraw
ja też biorę puerie uno, ma bardzo dobry składDziewczyny a jakie witaminy suplementujecie,słyszałam o prenatal uno lub femibion 0 przed ciążą,czy warto się zaopatrzeć w takie coś?
ja też to mam w tym cyklu, ale mi się nie podobaTo ja wreszcie poczułam wolność! Zero tabsów, zero liczenia dni cyklu, zero oczekiwania owulacji, zero stymulacji i innych cudów. Wolność! Dawno tak nie miałam
Po owulacji jestem.nospa przed owu raczej nie powinna zaszkodzić
Moze i nie, bo moj też wygląda jeszcze słabo, chociaz moim zdaniem na pewno jestemAaa, to musiałam pomylić wykresy z kimś innym
olka chyba pisała że brała po owulacji by zmniejszyć skurcze w cyklu w którym zaszła
Dlaczego Ci się nie podoba? Ja tam jestem zachwyconaja też to mam w tym cyklu, ale mi się nie podoba
ja już naprawdę nie mam sił na czekanie aż będę mieć jakąkolwiek szanse na zajscie w ciążę, nic innego nie robię od 13 lutegoDlaczego Ci się nie podoba? Ja tam jestem zachwycona