marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Muszę iść na krew pod koniec lipca początek sierpnia bo po teperaturze nie wiem czy ta owulacja była tak samo po testach hmm dalej negatywy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę iść na krew pod koniec lipca początek sierpnia bo po teperaturze nie wiem czy ta owulacja była tak samo po testach hmm dalej negatywy
myślałam, że te testy wiążą się z jakimś pytaniemco się koleżanka dziwi, jakby nigdy nie widziała dwóch negatywnych testów owulacyjnych obok siebie
w tym temacie chyba monitoring u ginekologa będzie lepszy?Muszę iść na krew pod koniec lipca początek sierpnia bo po teperaturze nie wiem czy ta owulacja była tak samo po testach hmm dalej negatywy
zdecydowanie,bo kiedy iść na krew jak nic nie da się wyczytać z wykresu/testów…w tym temacie chyba monitoring u ginekologa będzie lepszy?
Nie jesteś chora? Bo taka temperatura to już stan podgorączkowy. Bardzo dziwnie wyglada twój wykres. Tez bym polecała przejść się na pełny monitoring do lekarza, bo tutaj to nic się wyczytać nie da.Muszę iść na krew pod koniec lipca początek sierpnia bo po teperaturze nie wiem czy ta owulacja była tak samo po testach hmm dalej negatywy
będzie dobrze! Trzymamy mocnoDziewczyny trzymajcie kciuki za mnie proszę, za godzinę mam rozmowę w pracy odnośnie warunków przedłużenia umowy. Jeny ale się stresuję, nie mam pojęcia czego się spodziewać
trzymam!Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie proszę, za godzinę mam rozmowę w pracy odnośnie warunków przedłużenia umowy. Jeny ale się stresuję, nie mam pojęcia czego się spodziewać