anyżowa
Fanka BB :)
Ojj, jeszcze pomoże, zobaczysz! A tak czy siak witamin nigdy dość.Mi już nic nie pomoże w tym zakresie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojj, jeszcze pomoże, zobaczysz! A tak czy siak witamin nigdy dość.Mi już nic nie pomoże w tym zakresie
Mam chwilowy bunt Nawet foliowego nie łykam od wczoraj. Nic nie łykam Wolność od tabsów!Ojj, jeszcze pomoże, zobaczysz! A tak czy siak witamin nigdy dość.
Ja po treningu też niekiedy pozwalam sobie na więcejTeż wole żółta. Ale się najadłam pod korek, byłam strasznie głodna i zawsze po treningu mam „dobra tam, przecież wolno”. I teraz leze brzuchem do góry, a wokół mnie chaos
Co do foteli biurowych polecam firmę Elzap
Białe czy zielone?Ja ostatnio mam fazę na szparagi
O ja też nie jem supli w tym cyklu PionaMam chwilowy bunt Nawet foliowego nie łykam od wczoraj. Nic nie łykam Wolność od tabsów!
To ja polecam Diablo ChairsCo do foteli biurowych polecam firmę Elzap
ZieloneBiałe czy zielone?
Masz prawo, a co ! Ja też już zeszłam z 12 tabletek do kilku, ciekawe co będzie dalejMam chwilowy bunt Nawet foliowego nie łykam od wczoraj. Nic nie łykam Wolność od tabsów!