Myszko
Fanka BB :)
GratulacjeMój wynik dzisiaj to 124,90 także od soboty (50,62) przyrost jest chyba prawidłowy. 5.07 idę na pierwszą wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMój wynik dzisiaj to 124,90 także od soboty (50,62) przyrost jest chyba prawidłowy. 5.07 idę na pierwszą wizytę
No właśnie mnie też to zdziwiłoPrzy owulacji miałaś takie obfite krwawienie?
A byłaś po ovi sprawdzic kiedy pękł pecherzyk mniej wiecej?Od potwierdzonej owulacji tak naprawdę, ale nie mam boli, plamien, krwawień
WspanialeMam wyniki, w końcu!
11 dpo - 80,20
13 dpo - 222,70
Przyrost 184%
Bo punkcja podobno stymuluje jajniki podobnie do ostrzykiwania osoczem bogatopłytkowym. Moja przyjaciółka - 6 nieudanych transferów, lekarze zwalali na marnej jakości jajka, zabrakło jej sił na kolejną procedurę i bach ciąża naturalna. Synek miał 8 miesięcy - bach ciąża nieplanowana Dwoje cudnych dzieciaków.Rozumiem. Rozumiem, ze ktos może chcieć mniej niż ja. Natomiast mnie bardzo uskrzydlają i napawają nadzieja posty dziewczyn po in vitro, zwłaszcza te którym nie udał sie 1,2,3 transfer tylko 6 czy 9. A jeszcze wieksza, że np po nie udanym transferze kolejny cykl to naturalna ciąża.
Ze co???Ginekolog mi powiedział, że ta beta trochę mała jak na 11 dpo i mogłaby być wieksza. Co sądzicie?
Może nic nie dzieje się bez przyczynyBo punkcja podobno stymuluje jajniki podobnie do ostrzykiwania osoczem bogatopłytkowym. Moja przyjaciółka - 6 nieudanych transferów, lekarze zwalali na marnej jakości jajka, zabrakło jej sił na kolejną procedurę i bach ciąża naturalna. Synek miał 8 miesięcy - bach ciąża nieplanowana Dwoje cudnych dzieciaków.