reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Rozumiem. Rozumiem, ze ktos może chcieć mniej niż ja. Natomiast mnie bardzo uskrzydlają i napawają nadzieja posty dziewczyn po in vitro, zwłaszcza te którym nie udał sie 1,2,3 transfer tylko 6 czy 9. A jeszcze wieksza, że np po nie udanym transferze kolejny cykl to naturalna ciąża.
Bo punkcja podobno stymuluje jajniki podobnie do ostrzykiwania osoczem bogatopłytkowym. Moja przyjaciółka - 6 nieudanych transferów, lekarze zwalali na marnej jakości jajka, zabrakło jej sił na kolejną procedurę i bach ciąża naturalna. Synek miał 8 miesięcy - bach ciąża nieplanowana 🤣 Dwoje cudnych dzieciaków.

Ja to jak zwykle piszę o takiej godzinie, żeby se sama ze sobą pogadać 🤣
Serio?!?! 2 testy clearblue za ponad 60pln?!? Nie mogę się przestawić po kilku latach nieobecności tu, że kwotą 100pln można se bez żalu tyłek podetrzeć.

U mnie dziś 42 dc. Okresu nie ma, ale jest za rogiem. Już mnie naszła "ochota" na słodkie czyt. Kostka czekolady 😅
Ogólnie nie lubię, ale jak nadchodzi to po prostu muszę 🙉
13 czerwca niby byłam po owulacji czyli okres powinnam dostać już.. biało też jest.
Miałam odpuścić w tym miesiącu, ale mam urodziny w lipcu.. Może to jakiś szczęśliwy miesiąc 😏

reklama
Bo punkcja podobno stymuluje jajniki podobnie do ostrzykiwania osoczem bogatopłytkowym. Moja przyjaciółka - 6 nieudanych transferów, lekarze zwalali na marnej jakości jajka, zabrakło jej sił na kolejną procedurę i bach ciąża naturalna. Synek miał 8 miesięcy - bach ciąża nieplanowana 🤣 Dwoje cudnych dzieciaków.
Może nic nie dzieje się bez przyczyny 😊
Nie chce stracić nadziei i zostać zgorzkniałym babskiem.
Wole tak to sobie tłumaczyć

Do góry