Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Nie nie miałam żadnych objawów, bolał mnie nawet brzuch tak jak na okres, ale postanowiłam sprawdzić tak dla pewności a tu masz NIESPODZIANKA!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać kreskę wydaje się mocniejsza niż wczoraj?Dziś też coś widać ledwo co ale jest Zobacz załącznik 1540572
to juz chyba nie ovi?Dziś też coś widać ledwo co ale jest Zobacz załącznik 1540572
1 dzień bardziej brunatnie 2 dzień tragedia leje się jak ze świni 3 już spoko. 4 jakieś plamienia. Zobaczymy w lipcu po histerolaparoskopiiJest to mój trzeci okres po laparo i zauważyłam, że pierwsze 3 dni mam żywą krew na podpasce i dużo, od 4 do 6 dc lekkie brudzenie. Wcześniej przed laparo miałam brunatną krew że skrzepami, mniej intensywnie tak 1-4dc, 5-6 brudzenie.
Zastanawia mnie to, czy to dobry objaw czy "jakość" krwawienia i oczyszczania ma znaczenie i o czymś znaczy/alarmuje
A Wy jak "krwawicie"?
Ja zgłupiałam już, ale chyba takWidać kreskę wydaje się mocniejsza niż wczoraj?
No właśnie chyba nie powinien, bo 12 dni po zastrzyku 10 dni po owulacjito juz chyba nie ovi?
jutro beta?Ja zgłupiałam już, ale chyba tak
No właśnie chyba nie powinien, bo 12 dni po zastrzyku 10 dni po owulacji
Tak tak, chociaż nawet jeśli, to ciekawe jaka moze byc, jak wczoraj była 1.65jutro beta?
musi być dobra!Tak tak, chociaż nawet jeśli, to ciekawe jaka moze byc, jak wczoraj była 1.65
oj możesz się zdziwić, mogłaś wyłapać sam początek a jutro może być spokojnie przyrost o 1000%Tak tak, chociaż nawet jeśli, to ciekawe jaka moze byc, jak wczoraj była 1.65