reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
@Kotciara, @AnnMar88 powiedzcie, czułyście coś zanim zrobiłyście testy, czy może teraz zaczynacie jakieś objawy czuć? :)
Ja do teraz nie mam żadnych objawów, nawet cycki mnie nie bolą, sporadycznie czuje takie "rozciąganie" w podbrzuszu 🤷🏼‍♀️
Oczywiście miałam jakieś pojedyncze "znaki", ale to nic co nie można by podciągnąć pod zbliżającą się @ tak naprawdę 😅

Ja do teraz nie mam żadnych objawów, nawet cycki mnie nie bolą, sporadycznie czuje takie "rozciąganie" w podbrzuszu 🤷🏼‍♀️
Oczywiście miałam jakieś pojedyncze "znaki", ale to nic co nie można by podciągnąć pod zbliżającą się @ tak naprawdę 😅
A proga robiłaś?
Jak przeoczyłam to sorki

reklama
Do góry