reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ejj a pisałaś w ogóle czy coś innego w tym udanym cyklu ? Dawaj nam tu tipy 😁
Taaaaa, poszly mi plecy :D
Dlatego tylko 2 razy seks (w dzień wstrzykniecia ovi) i dwa dni potem.
Z supli nic szczególnego, Miovelia nac + puieria uno.
Miałam 2 razy po tych plecach masaż fizjo, właśnie w okolicy miednicy.
Nic więcej nie bylo.

Taaaaa, poszly mi plecy :D
Dlatego tylko 2 razy seks (w dzień wstrzykniecia ovi) i dwa dni potem.
Z supli nic szczególnego, Miovelia nac + puieria uno.
Miałam 2 razy po tych plecach masaż fizjo, właśnie w okolicy miednicy.
Nic więcej nie bylo.
Właśnie ja ostatnio czytalam o tej mioveli nac i chyba od następnego cyklu spróbuję.

reklama
Dziewczyny wracam do was z bojowym nastawieniem, otóż nie znalazłam lekarza na już,dzisiaj w nocy pojawiło się krwawienie. Postanowiłam rano jechać na sor,zrobili mi podstawowe badania,konsultacja ginekologiczna z panem ordynatorem przebiegła w ekspresowym tempie nie badając mnie stwierdził ze morfologię mam w normie wiec mam tylko plamienie i wpisał zaburzenia miesiączkowania po czym z uśmiechem na twarzy wyprosił z gabinetu i odesłał do domu 😥
Nawet nie słuchał co mam do powiedzenia,o nic nie pytał. Jestem załamana,mój lekarz wraca dopiero 6 lipca z urlopu 🤡

Do góry