AnnMar88
Moderator
DziękujęGratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęGratulacje
Ejj a pisałaś w ogóle czy coś innego w tym udanym cyklu ? Dawaj nam tu tipyLaski
Aaa to musicie się może przespać z tą decyzjąPodobnie jak z kanapą LadyCaro Mamy dwa, które nam się podobają i nie wiemy który wybrać
Za długo nie ma co czekać. Poza tym wybieramy ten samochód nie od dziśAaa to musicie się może przespać z tą decyzją
A jaki kolor? Takie tam babskie pytankoZa długo nie ma co czekać. Poza tym wybieramy ten samochód nie od dziś
Taaaaa, poszly mi plecyEjj a pisałaś w ogóle czy coś innego w tym udanym cyklu ? Dawaj nam tu tipy
Właśnie ja ostatnio czytalam o tej mioveli nac i chyba od następnego cyklu spróbuję.Taaaaa, poszly mi plecy
Dlatego tylko 2 razy seks (w dzień wstrzykniecia ovi) i dwa dni potem.
Z supli nic szczególnego, Miovelia nac + puieria uno.
Miałam 2 razy po tych plecach masaż fizjo, właśnie w okolicy miednicy.
Nic więcej nie bylo.