reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ejj a pisałaś w ogóle czy coś innego w tym udanym cyklu ? Dawaj nam tu tipy 😁
Taaaaa, poszly mi plecy :D
Dlatego tylko 2 razy seks (w dzień wstrzykniecia ovi) i dwa dni potem.
Z supli nic szczególnego, Miovelia nac + puieria uno.
Miałam 2 razy po tych plecach masaż fizjo, właśnie w okolicy miednicy.
Nic więcej nie bylo.

Taaaaa, poszly mi plecy :D
Dlatego tylko 2 razy seks (w dzień wstrzykniecia ovi) i dwa dni potem.
Z supli nic szczególnego, Miovelia nac + puieria uno.
Miałam 2 razy po tych plecach masaż fizjo, właśnie w okolicy miednicy.
Nic więcej nie bylo.
Właśnie ja ostatnio czytalam o tej mioveli nac i chyba od następnego cyklu spróbuję.

reklama
Dziewczyny wracam do was z bojowym nastawieniem, otóż nie znalazłam lekarza na już,dzisiaj w nocy pojawiło się krwawienie. Postanowiłam rano jechać na sor,zrobili mi podstawowe badania,konsultacja ginekologiczna z panem ordynatorem przebiegła w ekspresowym tempie nie badając mnie stwierdził ze morfologię mam w normie wiec mam tylko plamienie i wpisał zaburzenia miesiączkowania po czym z uśmiechem na twarzy wyprosił z gabinetu i odesłał do domu 😥
Nawet nie słuchał co mam do powiedzenia,o nic nie pytał. Jestem załamana,mój lekarz wraca dopiero 6 lipca z urlopu 🤡

Do góry