amusedxxx
Fanka BB :)
U mnie w mieście najniższa cena jaka znalazłam to 800, wiec Twoja cena dobraIle płaciłyście za drożność jajowodów?
Bo zastanawiam się czy 600 zł to dobra cena .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w mieście najniższa cena jaka znalazłam to 800, wiec Twoja cena dobraIle płaciłyście za drożność jajowodów?
a co to?Wjeżdżają zachcianki 1l coli w zapasie, to będzie udany wieczór
Ja za sono płaciłam w tym roku 950zł.Ile płaciłyście za drożność jajowodów?
Oo to jak narazie rekord spośród dziewczyn, które odpisały.Ja za sono płaciłam w tym roku 950zł.
Super, gratki , nudnej ciążyLaski
Z tego co kojarzę to w Bocianie kosztuje ponad tysiąc.Oo to jak narazie rekord spośród dziewczyn, które odpisały.
GratulacjeLaski
O ja... ja sprawdzalam w parens i jest cena 600 zł jak zgra mi się cykl, okoliczności i będą terminy , to zarezerwuję.Z tego co kojarzę to w Bocianie kosztuje ponad tysiąc.
DziękujęSuper, gratki , nudnej ciąży