reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczyny wracam do was z bojowym nastawieniem, otóż nie znalazłam lekarza na już,dzisiaj w nocy pojawiło się krwawienie. Postanowiłam rano jechać na sor,zrobili mi podstawowe badania,konsultacja ginekologiczna z panem ordynatorem przebiegła w ekspresowym tempie nie badając mnie stwierdził ze morfologię mam w normie wiec mam tylko plamienie i wpisał zaburzenia miesiączkowania po czym z uśmiechem na twarzy wyprosił z gabinetu i odesłał do domu 😥
Nawet nie słuchał co mam do powiedzenia,o nic nie pytał. Jestem załamana,mój lekarz wraca dopiero 6 lipca z urlopu 🤡
Ja pitole.... taki przypałowy lekarz na sorze....

reklama
A jaki kolor? Takie tam babskie pytanko 😁
Bo ja jak sobie kupię swój to musi być wiśniowy metalik, albo czarny mat albo szafirowy metalik🤣 mały mam rozrzut co? 😅😅
No to ruszyłaś drażliwą kwestię 🤣
Jeden miałby być szary, a drugi w takim dziwnym odcieniu zieleni.
Powiem Ci, że mat to sobie daruj ;) One ładnie wyglądają tylko zaraz po wyjechaniu z myjni, jest dramat z utrzymaniem czystości, a brudny mat wygląda sto razy gorzej niż brudny połysk ;)

No to ruszyłaś drażliwą kwestię 🤣
Jeden miałby być szary, a drugi w takim dziwnym odcieniu zieleni.
Powiem Ci, że mat to sobie daruj ;) One ładnie wyglądają tylko zaraz po wyjechaniu z myjni, jest dramat z utrzymaniem czystości, a brudny mat wygląda sto razy gorzej niż brudny połysk ;)
Dzięki za uwagę o macie, faktycznie brudnego nie widziałam 🤭
No to ja życzę najlepszego wyboru z możliwych 😊

Dziewczyny wracam do was z bojowym nastawieniem, otóż nie znalazłam lekarza na już,dzisiaj w nocy pojawiło się krwawienie. Postanowiłam rano jechać na sor,zrobili mi podstawowe badania,konsultacja ginekologiczna z panem ordynatorem przebiegła w ekspresowym tempie nie badając mnie stwierdził ze morfologię mam w normie wiec mam tylko plamienie i wpisał zaburzenia miesiączkowania po czym z uśmiechem na twarzy wyprosił z gabinetu i odesłał do domu 😥
Nawet nie słuchał co mam do powiedzenia,o nic nie pytał. Jestem załamana,mój lekarz wraca dopiero 6 lipca z urlopu 🤡
Masakra. Ja bym nie czekała dwóch tygodni tylko gnała do najbliższego lekarza w poniedziałek.

Jeżeli nic się nie poprawi to w tygodniu wybiorę się do jakiegoś lekarza,powiem wam ze poczułam się okropnie,koleś ma totalnie wyrąbane na samopoczucie psychiczne i fizyczne pacjentki
Bardzo mi przykro 😔😒 niestety konowałòw nie brak🤷‍♀️
Postaraj się możliwie jak najszybciej dotrzeć do innego lekarza, kyóry zechce wysłuchać, co masz do powiedzenia...

reklama
Do góry