reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Wjeżdżają zachcianki 😋 1l coli w zapasie, to będzie udany wieczór ☺️

Załączniki

• 16876150891506395351425243993241.jpg
    16876150891506395351425243993241.jpg
    674,4 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Człowiek to jest glupi. Zobaczył 2 ledwo widoczną kreskę na teście i poszłam na betę, ale wynik 1.65 i teraz nie wiadomo czy to nadal zastrzyk czy może coś się dzieje...
Dziś 11 dzień po zastrzyku ostatnim razem 10 nie było ani śladu
Miejmy nadzieję że urosnie do poniedziałku. 50:50 😀
A u mnie dziś biało, choć wczoraj mialam leciutką drugą kreskę, ale to po ovi jeszcze. Przynajmniej teraz wiem, jak długo ovi się u mnie utrzymuje. Dziś 9dpo, więc nie wszystko jeszcze stracone, jeszcze jest czas.

Ja mając taką zniżkę poszłabym z torbami... 🫣 Perfumy to moja słabość, ale dzielnie się trzymam i już od kilku miesięcy nic nie kupiłam :D
wiesz co, ta zniżka to tak trochę inaczej wyglada niż by się można było spodziewać, bo wiadomo, że jest spora marża na lotnisku 😉 ale fakt, perfum mamy mnóstwo, nawet Stary więcej niż ja 😂 ostatnio kupowałam dla psiapsi Miss Dior to było 80 zł taniej niż na Nolino, a dla jej chłopa jakieś YSL wyszły chyba z 40 zł taniej niż na rynku

reklama
Do góry