reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

6 dni do okresu , testu nie ma sensu jeszcze robić a ja czuję że nadchodzi @ 😐

Mój mąż ma urodziny na dniach a ja nie mam.pomyslu na prezent 🤷‍♀️
Póki nie ma okresu nadzieja zawsze jest.

Ja ostatnio postawiłam na gadżety klubu piłkarskiego, którego jest fanem, a wiem, że oryginalnych sam sobie by nie kupił, bo mu szkoda. Już ma w kolekcji bluzę i koszulkę na mecze. Oraz gadżety z ulubiona marka samochodowa, powód jak powyżej. Kupiłam polar z audii, tez oryginał z salonu, i zostałam okrzyknięta najlepsza żona na świecie. Teraz myślałam o czapce z audii. Jeszcze wchodzą w grę perfumy u nas, ale w tedy idziemy oboje i wybieramy razem. Ja kupuje jemu, on mnie, a tak się składa, że mamy w jednym miesiącu urodziny i oboje mamy „z głowy”😅

reklama
Póki nie ma okresu nadzieja zawsze jest.

Ja ostatnio postawiłam na gadżety klubu piłkarskiego, którego jest fanem, a wiem, że oryginalnych sam sobie by nie kupił, bo mu szkoda. Już ma w kolekcji bluzę i koszulkę na mecze. Oraz gadżety z ulubiona marka samochodowa, powód jak powyżej. Kupiłam polar z audii, tez oryginał z salonu, i zostałam okrzyknięta najlepsza żona na świecie. Teraz myślałam o czapce z audii. Jeszcze wchodzą w grę perfumy u nas, ale w tedy idziemy oboje i wybieramy razem. Ja kupuje jemu, on mnie, a tak się składa, że mamy w jednym miesiącu urodziny i oboje mamy „z głowy”😅
mój taki meczowy nie jest 😃 obejrzeć obejrzy, ale na mecze nie jeździ 😄

Ja z reguly materialne rzeczy kupuje mu takie jakie chce i sobie wybierze, żeby dobrze trafic w gust np zegarek, perfumy. A z niematerialnych to wlasnie zalezy co lubi, ja widzialam, ze zwraca uwage na mustangi na ulicy wiec wybralam to, innym razem kupilam mu degustacje whishy bo bardzo lubi i sie zna na whisky.

mój kiedyś powiedział że na każdą okazję chce dostawać single malt whisky😜 ale rzadko korzystam z tej opcji, ostatnio na urodziny wybrał sobie perfumy na lotnisku więc mu zasponsorowałam (mam 30% zniżki dla personelu więc spoks) natomiast wcześniej kupowałam mu to, co widziałam, że akurat jest w obszarze jego zainteresowań (np. zestaw barmański do robienia drinków co było chyba prezentem bardziej dla mnie niż dla niego😂), taką torbę podróżną, do której można od razu spakować garnitur, innym razem okulary przeciwsłoneczne ale te już wybrał sobie sam😅

Na urodziny mężowi kupuję perfumy (z nich cieszy się jak dziecko), często jakieś bluzy, spodnie firmy, którą lubi, ostatnio dostał nerkę, czasem mu wykupię jakąś grę na xboxa. Też przeważnie nie mam pomysłu, a on i jego "nic mi nie kupuj" mnie nie przekonuje, a tym bardziej nie pomaga :D

Na urodziny mężowi kupuję perfumy (z nich cieszy się jak dziecko), często jakieś bluzy, spodnie firmy, którą lubi, ostatnio dostał nerkę, czasem mu wykupię jakąś grę na xboxa. Też przeważnie nie mam pomysłu, a on i jego "nic mi nie kupuj" mnie nie przekonuje, a tym bardziej nie pomaga :D
Ja sie ciesze, ze mamy z mezem umowe, ze raczej sobie mowimy konkretnie co chcemy. Ja zawsze mam problem z prezentem dla każdego i potem sie stresuje, czy sie spodoba. A obdarowywanie powinno być przyjemnością, a nie stresem

reklama
mój kiedyś powiedział że na każdą okazję chce dostawać single malt whisky😜 ale rzadko korzystam z tej opcji, ostatnio na urodziny wybrał sobie perfumy na lotnisku więc mu zasponsorowałam (mam 30% zniżki dla personelu więc spoks) natomiast wcześniej kupowałam mu to, co widziałam, że akurat jest w obszarze jego zainteresowań (np. zestaw barmański do robienia drinków co było chyba prezentem bardziej dla mnie niż dla niego😂), taką torbę podróżną, do której można od razu spakować garnitur, innym razem okulary przeciwsłoneczne ale te już wybrał sobie sam😅

Ja mając taką zniżkę poszłabym z torbami... 🫣 Perfumy to moja słabość, ale dzielnie się trzymam i już od kilku miesięcy nic nie kupiłam :D

Do góry