reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
IMG_20230624_043612.jpg

No i mamy jasność. U góry pink. W ogóle Wy też trafiacie takie nierówne te pinki? Kiedyś robiłam i było okej, a ten ma jakąś dziwną nierówną warstwę na sobie.

Hej
Miałam testować około 26 czyli za dwa dni
Nie wytrzymałam zrobiłam dzisiaj i nic biało 😞
Raczej ten czuły test z pinka powinien już wykazać ciaze. Według testów owulacyjnych owulację mialam 12 lub 13 więc już jest 10 dni po
Także przestaje się Łudzic...
Część, ja miałam jutro, ale historia dokładnie taka sama jak u Ciebie. @LadyCaro wpisz mi ⛔. Odpuszczam dalsze testowanie i spokojnie czekam do miesiączki - na nowy cykl 😉☺️

reklama
Dziewczyny, dzwonił mój brat... jego zona w 9 tygodniu 😍
Nie wiem, czy Wy kojarzycie, ale u nas rodzina jakas felerna jesli chodzi o ciąże. My nie mozemy, moj brat 6 lat nic, drugi brat tez jakiś czas nic i jedno poronienie (wlasnie teraz im sie udalo), siostra męża tez 3 lata nic. Wiec teraz jak mojemu bratu sie udalo... jejku. Tak bardzo sie ciesze

To cudowna wiadomość
U nas też felerni
Jest nas 4
Najstarszy brat O pierwsze starali się 9 lat.
Siostra ma dzieciz in vitro.
Ja Starania o pierwsze 5 lat
Za to drugi brat ma 7 i wszystkie to wpadki 🙄

Do góry