Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak jedna? Trzy!Spojrzałam jeszcze na pierwszą stronę i widzę, że straszna posucha w czerwcu. Tylko jedna butelka??
Tak zdarza mi się trafić taki rodzaj testów z wypukłościąZobacz załącznik 1540311
No i mamy jasność. U góry pink. W ogóle Wy też trafiacie takie nierówne te pinki? Kiedyś robiłam i było okej, a ten ma jakąś dziwną nierówną warstwę na sobie.
Ja zamówiłam na Shein za 94 zł i jestem zadowolonaja też muszę upolować sukienkę na ślub/wesele przyjaciółki i już wiem, że będzie problem nic mi się nie podoba
Część, ja miałam jutro, ale historia dokładnie taka sama jak u Ciebie. @LadyCaro wpisz mi . Odpuszczam dalsze testowanie i spokojnie czekam do miesiączki - na nowy cyklHej
Miałam testować około 26 czyli za dwa dni
Nie wytrzymałam zrobiłam dzisiaj i nic biało
Raczej ten czuły test z pinka powinien już wykazać ciaze. Według testów owulacyjnych owulację mialam 12 lub 13 więc już jest 10 dni po
Także przestaje się Łudzic...
Dziewczyny, dzwonił mój brat... jego zona w 9 tygodniu
Nie wiem, czy Wy kojarzycie, ale u nas rodzina jakas felerna jesli chodzi o ciąże. My nie mozemy, moj brat 6 lat nic, drugi brat tez jakiś czas nic i jedno poronienie (wlasnie teraz im sie udalo), siostra męża tez 3 lata nic. Wiec teraz jak mojemu bratu sie udalo... jejku. Tak bardzo sie ciesze