reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Mnie ostatnio zmiotła historia teścia takiej Pani. Zaczęła mówić, że tam jej mąż ma siostrę ale z innego związku. Ja tak nie świadoma niczego, pytam czy przyrodnia i czy teściowa żyje. Na to co usłyszałam zareagowałam dosłownie tak 😲😲😲
Więc tak. Gdy w tym małżeństwie pojawiło się drugie dziecko, do pomocy zaczęła przychodzić siostra (tej teściowej). Przychodziła, pomagała i zabawiła się z mężem siostry lub on z nią - nie wnikałam. Szybko było z tego dziecko, ale to jeszcze nie wszystko. Żadna z niego nie zrezygnował i dzieci rodziły się na zmianę. Ten gość zrobił każdej piątkę dzieci 😲 nie mieści mi się to w głowie.

It’s this time of the month! 🍍🍍

Załączniki

• IMG_5141.jpeg
    IMG_5141.jpeg
    81,1 KB · Wyświetleń: 63
Dziewczyny, pomyślałam ze mimo sprawdzenia bety we wtorek i piątek to zrobieniu dodatkowo w poniedziałek. Nie liczę na odbicie się jej. Lekarz zalecił zrobić dwukrotnie, ale czy ewentualny trzeci spadek może pomóc w ocenie czy oczyszczę sie samoistnie? Wiem, że najważniejszy będzie obraz usg. Czy sobie darować i 60zl zostawić w kieszeni?

Dziewczyny, pomyślałam ze mimo sprawdzenia bety we wtorek i piątek to zrobieniu dodatkowo w poniedziałek. Nie liczę na odbicie się jej. Lekarz zalecił zrobić dwukrotnie, ale czy ewentualny trzeci spadek może pomóc w ocenie czy oczyszczę sie samoistnie? Wiem, że najważniejszy będzie obraz usg. Czy sobie darować i 60zl zostawić w kieszeni?
Jak ma Cie to jakos uspokoic to ja bym zrobila.

reklama
6 dni do okresu , testu nie ma sensu jeszcze robić a ja czuję że nadchodzi @ 😐

Mój mąż ma urodziny na dniach a ja nie mam.pomyslu na prezent 🤷‍♀️

Do góry