reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Mnie ostatnio zmiotła historia teścia takiej Pani. Zaczęła mówić, że tam jej mąż ma siostrę ale z innego związku. Ja tak nie świadoma niczego, pytam czy przyrodnia i czy teściowa żyje. Na to co usłyszałam zareagowałam dosłownie tak 😲😲😲
Więc tak. Gdy w tym małżeństwie pojawiło się drugie dziecko, do pomocy zaczęła przychodzić siostra (tej teściowej). Przychodziła, pomagała i zabawiła się z mężem siostry lub on z nią - nie wnikałam. Szybko było z tego dziecko, ale to jeszcze nie wszystko. Żadna z niego nie zrezygnował i dzieci rodziły się na zmianę. Ten gość zrobił każdej piątkę dzieci 😲 nie mieści mi się to w głowie.

It’s this time of the month! 🍍🍍

Załączniki

• IMG_5141.jpeg
    IMG_5141.jpeg
    81,1 KB · Wyświetleń: 58
Dziewczyny, pomyślałam ze mimo sprawdzenia bety we wtorek i piątek to zrobieniu dodatkowo w poniedziałek. Nie liczę na odbicie się jej. Lekarz zalecił zrobić dwukrotnie, ale czy ewentualny trzeci spadek może pomóc w ocenie czy oczyszczę sie samoistnie? Wiem, że najważniejszy będzie obraz usg. Czy sobie darować i 60zl zostawić w kieszeni?

Dziewczyny, pomyślałam ze mimo sprawdzenia bety we wtorek i piątek to zrobieniu dodatkowo w poniedziałek. Nie liczę na odbicie się jej. Lekarz zalecił zrobić dwukrotnie, ale czy ewentualny trzeci spadek może pomóc w ocenie czy oczyszczę sie samoistnie? Wiem, że najważniejszy będzie obraz usg. Czy sobie darować i 60zl zostawić w kieszeni?
Jak ma Cie to jakos uspokoic to ja bym zrobila.

reklama
6 dni do okresu , testu nie ma sensu jeszcze robić a ja czuję że nadchodzi @ 😐

Mój mąż ma urodziny na dniach a ja nie mam.pomyslu na prezent 🤷‍♀️

Do góry