Brownie1992
Moderator
Zaraz Ci wyślę na privpokażesz? wczoraj pół wieczora przeglądałam Shein i w sumie byłam pod wrażeniem jaki tam jest wybór ogromny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz Ci wyślę na privpokażesz? wczoraj pół wieczora przeglądałam Shein i w sumie byłam pod wrażeniem jaki tam jest wybór ogromny
Nie mam z nimi doświadczenia, ale według mnie jeszcze trochę ale koniecznie testuj jeszcze dziśOgólnie to moj owulak wg Was jest juz pozytywny czy jeszcze ciutkę?
mi sie wydaje, ze jeszcze odrobinki mu brakuje do pozytywuOgólnie to moj owulak wg Was jest juz pozytywny czy jeszcze ciutkę?
Jak ma Cie to jakos uspokoic to ja bym zrobila.Dziewczyny, pomyślałam ze mimo sprawdzenia bety we wtorek i piątek to zrobieniu dodatkowo w poniedziałek. Nie liczę na odbicie się jej. Lekarz zalecił zrobić dwukrotnie, ale czy ewentualny trzeci spadek może pomóc w ocenie czy oczyszczę sie samoistnie? Wiem, że najważniejszy będzie obraz usg. Czy sobie darować i 60zl zostawić w kieszeni?