marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Miało być jaka ró
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
te wszystkie badania genetyczne są mega drogie, chyba lepiej robić je według zaleceń, żeby nie wydawać tysięcy na badania, które nic nie wnosząDziękuje dziewczyny poczytam o tych badaniach wieczorkiem, i wstrzymam sie z wydawaniem kasy na jakieś komercyjne badania genetyczne o których myślałam żeby zrobić z ciekawości
Oj tak...te wszystkie badania genetyczne są mega drogie, chyba lepiej robić je według zaleceń, żeby nie wydawać tysięcy na badania, które nic nie wnoszą
nie wiem jaką reakcję mam dać... czy smutek, czy super.Dziewczyny mam wynik bety. We wtorek 42000 dzisiaj 31900. 10000 tys mniej. I dziwne uczucie, ulżyło mi.
no dla mnie to jest negatywZobacz załącznik 1540186
Takie nic właściwie. Siury z trzech godzin. Jutro rano jeszcze coś siknę dla sprawdzenia. Chyba jednak niestety nie popłynę na tej fali.
Najważniejsze że spada, oby tak dalej i obyło się bez zabiegu ️️Dziewczyny mam wynik bety. We wtorek 42000 dzisiaj 31900. 10000 tys mniej. I dziwne uczucie, ulżyło mi.