Brownie1992
Moderator
Jo tyż chcemNa razie mam lekki problem techniczny bo nie pobrałam wszystkich tych ebooków wczoraj a teraz nie mogę znaleźć linku ale jak już się dostanę do tej skarbnicy ebooków to będę pisać do Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jo tyż chcemNa razie mam lekki problem techniczny bo nie pobrałam wszystkich tych ebooków wczoraj a teraz nie mogę znaleźć linku ale jak już się dostanę do tej skarbnicy ebooków to będę pisać do Was
No Ty jesteś numer jeden na liście wysyłkowejJo tyż chcem
Po pęknięciu pęcherzyka płyn może naciekać i powodować podrażnienie, czyli np ból brzuszka.Co może oznaczać ból w podbrzuszu po stosunku w dniu owulacji?
Jak już rozdajesz to ja też chętnaNa razie mam lekki problem techniczny bo nie pobrałam wszystkich tych ebooków wczoraj a teraz nie mogę znaleźć linku ale jak już się dostanę do tej skarbnicy ebooków to będę pisać do Was
nicCo może oznaczać ból w podbrzuszu po stosunku w dniu owulacji?
Czekam z niecierpliwością beta ma wystrzelić w kosmos i prog tak samo.️️po 12 zrobię bo na 13 jadę do sądu a do miasta mam 35km wiec nie będę jeździmy wte i wewte a i tak pobierają do 13:30 i wyniki po 19
Widzisz @Bolilol numer jedenNo Ty jesteś numer jeden na liście wysyłkowej
Trzymam kciukasyKrew pobrana, do 15 wyniki mają być
czekam niecierpliwieKrew pobrana, do 15 wyniki mają być