Kotciara
Moderator
mi najlepiej wchodzi na kaca, najlepiej przegryziona oscypkiem z patelni XDDja jem baaaaardzo rzadko takie rzeczy, zupke chińską może jadłam ze 2 lata temu ostatnio xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi najlepiej wchodzi na kaca, najlepiej przegryziona oscypkiem z patelni XDDja jem baaaaardzo rzadko takie rzeczy, zupke chińską może jadłam ze 2 lata temu ostatnio xD
Glupie bo ściągnęłam apke zalogowalam na konto. A tam nie mozna przywrócić danych. Minus za to dla apkiza późno, pff
ja tez a tak naprawde to najbardziej lubie goracy kubek z Knorra, serowa z grzankami, pychaja jem baaaaardzo rzadko takie rzeczy, zupke chińską może jadłam ze 2 lata temu ostatnio xD
jak nie lubisz ostrego zarcia to odradzam xdmusiałam googlować co to xd
w sumie to lubię, ale nigdy nie próbowałam lubię za to ostre curry vifonajak nie lubisz ostrego zarcia to odradzam xd
a to jak lubisz to w lidlu saw sumie to lubię, ale nigdy nie próbowałam lubię za to ostre curry vifona
Ja zapisuje wszystko w premom dalej i tyle. Tak, dalej mierze temperaturę I o dziwo - dziś był spadekGlupie bo ściągnęłam apke zalogowalam na konto. A tam nie mozna przywrócić danych. Minus za to dla apki
Mi działa na kompie!nie działa
A ja własnie miaąłm kasować, ale czekałam, że może zaktualizują i ta tempke będzie mozna wpisywaćGlupie bo ściągnęłam apke zalogowalam na konto. A tam nie mozna przywrócić danych. Minus za to dla apki
Juz sobie przywrociłam daneA ja własnie miaąłm kasować, ale czekałam, że może zaktualizują i ta tempke będzie mozna wpisywać