reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Mi też się nagromadziła robota i to na PIĄTEK??!! a siedzę na mapach pogodowych na weekend - bo wszędzie zlewa, a miałyśmy jechać na babski wspin i przeglądam ciuszki oczywiście na promkach w necie... eh., dodaje do koszyka i nie kupuje. Też tak macie?
Ja tak mam, ale jak jest promka to na odwrót. Potrafię ze 2 koła w koszyk wrzucić, żeby mi nikt nie wykupił a później odsyłam 🤫

reklama
ej, ja na codzień jem tak zdrowo a moje sniadanie to dziś jest klasyczny wstyd. Ale jaki dobry :D
Nie miałam w śniadaniu nic zdrowego. Nic
hmmmmm a co jadłaś?😋 ja ostatnio jakoś dziwnie - głodna jestem a nie mogę jeść 😒 burczy mi w brzuchu i czuję głód ale nie mogę nic wcisnąć 🙄 wczoraj miałam 3 pyszne posiłki przygotowane przez Starego i dopiero wieczorem, z rozsądku wciągnęłam 3 parówki na zimo i to mi akurat weszło 🤣 a zdrowe płodne sałatki bleeh

Do góry