reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Na to że jest za ciepło? Na to że obudziłaś się dzisiaj na nie tym boku? Na to że któryś z dzieciaków zostawił coś nie tam gdzie trzeba? Na to, że jutro jest zakończenie roku i pewnie coś durnego trzeba ogarniać? Na to że zaraz wakacje a plany może nie do końca dopięte? Na to, że znowu dzień jak co dzień taki sam? Na to, że trzeba z psem iść na spacer a wolałabyś oglądać Netflixa? Nie wiem, nie znam Cię, ale zawsze coś się znajdzie, nawet nieświadomie ;)
Teraz to się dopiero zirytuje🤣😂, ile powodów do tej irytacji mi zmaterializowałaś KURŁA wakacje, cały dzień przez 2 m-ce będą pytania " a gdzie jest...?" "co jest do jedzenia, głodna jestem..." i moje ulubione: otwieranie lodówki (pełna jak zawsze) -"yyyy nie ma co jeść- jedzcie po zakupy"😳😨😱🤯🤯🤯

Teraz to się dopiero zirytuje🤣😂, ile powodów do tej irytacji mi zmaterializowałaś KURŁA wakacje, cały dzień przez 2 m-ce będą pytania " a gdzie jest...?" "co jest do jedzenia, głodna jestem..." i moje ulubione: otwieranie lodówki (pełna jak zawsze) -"yyyy nie ma co jeść- jedzcie po zakupy"😳😨😱🤯🤯🤯
Przepraszam 🙈🙈🙈
A na wakacjach to jeszcze jedno najważniejsze: "daleko jeszcze?" 🤣

Dziewczyny na tylko delikatnie zaflaguje i zaapeluje. Narzekajcie na wszystko co chcecie, ale nie na marudzące dzieci. Bo ja bym teraz wszystko oddała żeby przygotować cała książkę kucharska najróżniejszych przepisów, bo by mi ta pyskata zdrowa osóbka powiedziała, że nie ma co jeść. I ten pieprzony rosół też przez sitko bym cedziła. Byle by była.

A tak ogólnie miałam dziś skok temperatury o 0,3 ale rozciągliwy śluz mam dopiero od wczoraj a bol jajnika dopiero dzisiaj. Pewnie whisky we krwi krążyło i stąd skok. Bo owulak właśnie zrobiony i blady jak doopa zimą.

Dziewczyny na tylko delikatnie zaflaguje i zaapeluje. Narzekajcie na wszystko co chcecie, ale nie na marudzące dzieci. Bo ja bym teraz wszystko oddała żeby przygotować cała książkę kucharska najróżniejszych przepisów, bo by mi ta pyskata zdrowa osóbka powiedziała, że nie ma co jeść. I ten pieprzony rosół też przez sitko bym cedziła. Byle by była.
Przepraszam, moja wina. Próbowałam się postawić w sytuacji koleżanki, miało być for fun i tak wyszło może niezręcznie.

Rozumiem Cię, ale wierz mi po 13 latach życia w większym gronie, jeśli 4 osoby jednocześnie czegoś od Ciebie chcą to i święty, by pomarudził i zirytował się 🫠😁

Przepraszam, moja wina. Próbowałam się postawić w sytuacji koleżanki, miało być for fun i tak wyszło może niezręcznie.
Spoko, to normalne, że można zapomnieć o tych bezdzietnych staraczkach. Ważne żeby się nie nakręcać.
Rozumiem Cię, ale wierz mi po 13 latach życia w większym gronie, jeśli 4 osoby jednocześnie czegoś od Ciebie chcą to i święty, by pomarudził i zirytował się 🫠😁
Nie chce robić gowno burzy, ale nie, nie rozumiesz mnie. Zazdroszczę. Jednak nadal chętnie się zamienię nawet za to marudzenie. Strach pomyśleć co będzie jak będzie piątka na pokładzie.

reklama
Do góry