reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

No właśnie to mnie trochę śmieszy, bo wszystkie badania płaciłam ze swojej kieszeni a i tak przecież one tracą szybko „ważność” wiec takie bez sensu to obostrzenie :D
Nie przyznawaj się. Była tu dziewczyna, która tam poszla z badaniami i nie dość że ich jej nie powtórzyli to jeszcze powiedzieli ze wypada z programu

Mów, że się staracie, że ponad rok, ale nie masz jakicjs szczegółowych badań.

reklama
Wiecie jak mnie dobija moja praca na ten moment.
Dzizys. Gorący wakacyjny okres, urlopy w pelni. A tu namnożenie zadań, jak nigdy. Ledwo wyrabiam.
W dodatku podwyżek nie bedzie 👌.

Bardzo bym chciała, żeby się udało. Gdyby to zależało ode mnie, ah jak bardzo.
Jestem psychicznie wykończona.
Łącze się w bólu z nawałem obowiązków w pracy. U mnie również jakaś plaga. Nie wyrabiam się. Pierwszy raz od dawna

Ale zdziw. Idę do gina ze sprawa nie związana ze staraniami i tak mi się nie chce wchodzić tam, mówić, siadać na fotelu. Jakiś uraz mam już do tego wszystkiego
ja doskonale to rozumiem i ostatnio moje 2 wizyty, na których miałam zamiar podejrzeć jajniki, w ostatniej chwili odwołałam bo poczułam wewnętrzny paraliż jakiś taki dziwny 😔 natomiast tu wiadomo jak sprawa jest inna to musisz się spiąć , dasz radę 😘

W takiej sytuacji chyba bałabym się je stosować. Ja w przeszłości nie miałam nic takiego, a moje jajniki wyglądają teraz tak:
Zobacz załącznik 1539767

Zaczynałam od 1dc i zupełnie nie wpłynęły u mnie na długość cyklu. Gdybym miała je znowu zacząć pić, to chyba zupełnie płaściuteńkie łyżeczki. Nie mam pewności, czy to wszystko u mnie wzięło się od tych ziół, ale nic innego nie brałam, więc wiążę to z nimi. Dużo jest pozytywnych opinii, więc myślę, że warto spróbować, ale z dozą ostrożności właśnie. W sumie to nie pamiętam nawet dlaczego przestałam je brać po dwóch cyklach. 😅
też mam pcos 😏

No to mam ...
Mądre głowy - czy to może jakimś cudem być pozostałość po ovi??? W 13 dniu po?

🥹🥹🥹
Trochę się obawiam, że głowa odleci i powtórka mnie dobije...

Załączniki

• Screenshot_20230622_165215_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230622_165215_Samsung Internet.jpg
    150,6 KB · Wyświetleń: 184
reklama
Do góry